Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgrd

JEBANE WALENTYNKI!!!

Polecane posty

Gość fgdgrd

opowiem wam moja dzisiejsza historie A wiec poszłąm dziś z moim chłopakiem do kina wszystko bylo pięknie kiedy sie zoriętowalam przy kasie ze stoi 5 m odemnie i patrzy sie przez 5 min(bo tyle stalam po bilet) na jakas lafirynde .... (czarne dlugie wlosy 5 kg tapety 10 kg tuszu , szpilki jak wierzowiec) no kurwa ... bez przesady jeszcze patrzy na mnie i sie usmiecha .... myslam ze pierdolne ... zabraklo mi 4 zlotych na bilety bo zapomnialam podbic legitymacji od 2 dni nie wazna . Wyzwalam to kurwe (przy kasie , bo nic by sie jej nie stalo jak by mi na ta głupia legitymacje przyjela, jakos nigdy z tym problemu nie bylo) .jeszcze o 2 dni!!!!!!!!!!! SZALU DOSAŁAM I PIERDOLNE DZISSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MACIE TO SAMO JAK JEST TO PIERDOLONE ŚWIĘTO?? nie wspomnialam ze do domu mam 5 km .....

Gość Taka jednaaaaaaaaaaaaaa
hahahahha dziewczyno...wrzuc na luz!!!:P:P:P Gorsze sa sprawy jak np.sytuacja w Egipcie

Gość a dlaczego to
TY kupowałaś bilety ????!!!!

Gość fgdgrd
nie wkurzyla bys sie ? tamten pajac jeszcze pyta czemu go wyzywam ....

To tez załóż zajebiście wysokie obcasy, zafarbuj włosy na czarno i zrób sobie tapete to chłopak nie bedzie musiał się za innymi, zadbanymi dziewczynami oglądał, a nie jęczysz na forum

Gość fgdgrd
bo mama mu 4 zlotych dac nie chciala .... i mial mi oddac.

Gość fgdgrd
mam czarne wlosy i jedtem wysoka ale lafiryndy z siebie nie zrobie

Gość KCN
to niemozliwe, nie nie wierze ze to prawdziwa historia.....coz za brak szacunku do samej siebie....

Gość fgdgrd
chyba do ciebie

Gość KCN
mloda kobieto lub zwyczajnie .....dziecko.....poziomem wyslawiania sie i reakcja na zaistniala sytuacje pokazalas ze nie odbiegasz daleko od pan, ktore nazywasz "de la'firynde"

Gość runadnrunand
KCN nie bądź taka do przodu bo ci z tyłu zabraknie ... ;) Może trochę z kulturą i na jakimś poziomie?

"de" przed rodzajem żeńskim... a to ciekawe : ) ...

Gość fgdgrd
moze poprostu sama nie jestes. inteligetną idiotke na komputerze tez umiem udawac....

Gość KCN
oksymoron (inteligentna idiotka) :)....co do de, to improwizacja...chcialem (em tak jestem facetem) zeby nie brzmialo zbyt wulgarnie ;)

Gość kaRinKa_
to facet - więc normalne że się na taką zagapił - przecież nie poszedł za nią ani nic takiego - oczy są od patrzenia a twoje zachowanie przy kasie - bardzo niefajne - dziwne że chłopak nie uciekł

Gość gerge
nie slyszal tego ...nie wkurzyla bys sie ?