Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZ_WYOBRAŹNI

JA MATKĄ? NIE WYOBRAŻAM SOBIE

Polecane posty

Gość BEZ_WYOBRAŹNI

wiecie co... mam dopiero 19 lat, a jak sobie pomysle o tym, ze kiedys zostane mama, to... az mnie sciska. boje sie. boje sie, ze ja sobie nie poradze. ja i dziecko? nawet nie potrafie o tym myslec. obawiam sie, ze nie dam sobie rady :(

Gość no ale......
jesteś w ciąży? Czy tak luźno sobie rozważasz? Bo ja jak byłam w Twoim wieku, to nie miałam takich rozkminek :D Teraz jestem 10 lat starsza i dalej nie widzę siebie w roli matki.

Gość BEZ_WYOBRAŹNI
nie jestem. tak sobie mysle :) najczesciej wtedy kiedy mam stycznosc z jakas mama i jej dzieckiem.akurat teraz ogladalam zdjecia mojej cudownej chrzesniaczki

Gość no ale.....
A ok. W takim razie nie masz się co martwić :) Masz jeszcze czas, może dorośniesz.

Gość nie martw się na pewno
nie zostaniesz mamą bez Twojej wiedzy czy zgody ;) Masz czas, jeśli kiedyś zechcesz to rozpoczniesz "starnka", a jeśli nie to przecież nic złego.

Gość ytryt
bo dzieciaka nie robi sie na chama bo tak trzeba i bo kolezanku juz mają to jak tez tak chce, tylko dziecko płodzi sie kiedy poczuje sie na to odpowiedni momet i intynkt, jak zabraknie tego glownego czynnika, to mozna sobie darowac dziecko J ajestem dzieckiem nie z potrzeby mojej mamy jako instyntk tylko bo juz pora i tak wypada gdy ma sie meza , to nie jest dobry pomysl