Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyy555

stres i nerwy w ciąży

Polecane posty

Gość yyy555

Hej Słuchajcie jestem w 7 tyg ciąży i jestem taka nerwowa ze szok, kilka razy dziennie płaczę...to silniejsze ode mnie...czy to bardzo szkodzi dziecku?

Gość ...?
mówi sie ze tak ja np wiem z swojego doswiadczenia ze nie ma to raczej wplywu cala ciaze bylam nerwowa,smutna i zła i jeszcze do tego dochodziły obawy o zdrowie dziecka ale maluszek sie urodził i jest kochany i wesoły :)a przedewszystkim zdrowy

Gość koleżanko nie unoś sie
to hormony;) przejdzie Ci;)

Gość bon apetito
to hormony i nic na to nie poradzisz straj sie unikać prawdziwych nerwów i stresu tzn ludzie, którzy wiedzą że jesteś w ciąży powinni wiedzieć że nie można Cię stresowac ale nie wszyscy wiedzą albo część ma to w dupie

Gość ja tez w ciazy bylam nerwowa..
płaczliwa, mówilam takie rzeczy do najblizszych ze w glowie sie nie miesci. Do meza w krzykach powiedzialam kilka razy "won" przeklinalam, wrzeszczalam, ryczalalm jak wariatka a synus ogolnie jest spokojnym dizeckiem potrafi sam dlugo sie zajac soba, sam ladnie sie bawi ale ja sie rozlosci to potrafi pomarudzic w sumie jak dziecko, ale nie sadze ze takie nerwy maja jakis wiekszy wplyw na ciaze

Gość desrrr
podbijam temat;)

Gość ja byłam w ciąży
bardzo nerwowa, płaczliwa, itp. i moje dziecko jest niestety bardzo nerwowe

Gość yyy555
uuu nawet jesli ta nerwowosc jes w pierwszych tygodniach?

Gość babeczka 132
ja z początky też tak miałam płakałam bez przyczynymój mąż się tym przejmował a ja nie potrafiłam mu powiedzieć czemu tak się dzieje i dlaczego am takie humorki to hormony poprosty w drugim trymestrze mi przeszło a teraz jestem miesiąc przed porodem i znowu to wraca