Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz skoczę

Jestem taka wkoorwiona :(

Polecane posty

Gość zaraz skoczę

Zarywałam do faceta przez pół roku, ale mnie nie chciał, więc dałam dupie spokój, bo ile można próbować i gonić króliczka, który spierdala z prędkością światła? Trochę sobie pogadaliśmy, ja byłam piekielnie zauroczona, ale mimo wszystko odpuściłam i teraz staram się wrócić do życia i wyleczyć z chorego uczucia. Dzisiaj wchodzę na jego facebooka i widzę, że moja przyjaciółka się za niego wzięła dokładnie w dniu kiedy oficjalnie i z ciężkim sercem ogłosiłam rezygnację. Ja rozumiem, że ma prawo robić co chce, ale kurwa widzi, że jest mi ciężko, więc chociaż mogłaby poczekać ten miesiąc aż się ustabilizuję psychicznie, a nie jeszcze mi wbija nóż w plecy podbierając go sprzed nosa i jednocześnie słuchając moich żalów i oglądając moją rozpacz. Przecież to kurwa chamskie i perfidne :( Boże, jestem taka wkurwiona, taka nieszczęśliwa i tak kurewsko mi źle 😭

Gość Taka jednaaaaaaaaaaaaaa
Po 1wszw przean koooorwowac:P Po drugie "Dzisiaj wchodzę na jego facebooka i widzę, że moja przyjaciółka się za niego wzięła" jak sie za niego wziela na FB??:P

moja "przyjaciółka" wzięła mój awans przez wspólne znajome została nazwana suką bywa

Gość zaraz skoczę
Jestem wkoorwiona to koorwuję 😭 Komentuje mu zdjęcia, linki, ślini się jak kretynka i gra słodką idiotkę, mimo że nawet się nie znają. I wcale bym się nie zdziwiła jakby się okazało, że już w trakcie moich starań o niego wypisywała mu jakieś bzdury, bo pierwszy raz mi się zdarzyło, żeby facet po prostu się mnie bał. mumi, współczuję. Nie ma jak babska przyjaźń.

Gość vichyyyy
biedna mumi :(

Gość jaggerm
widocznie nie zasłużyłaś na niego, a twoja przyjaciólka jest dużo lepsza od ciebie :)

Gość zaraz skoczę
No rzeczywiście jest dużo lepsza, w robieniu z siebie blond kretynki :o

Gość zaraz skoczę
No właśnie, teraz już to wiem. A w sumie najchętniej to bym ją rozjebała na kawałki, bo na dużo rzeczy w trakcie tej znajomości przymykałam oko i wychodzi na to, że niezła ze mnie frajerzyna. Ja pierdolę 😡

Gość jednak bardziej mu przypadła
do gustu i musisz to uszanować :)

Gość zaraz skoczę
Tyle, że on jej nie odpisuje wcale, więc chyba mu jednak nie przypadła. Ale ona będzie napierać do oporu i w końcu osiągnie swój cel, na krótko, ale jednak wystarczy, żeby mnie wkurwić 😠

"Ale ona będzie napierać do oporu i w końcu osiągnie swój cel, na krótko, ale jednak wystarczy, żeby mnie wk**wić " to udaj, ze nic nie wiesz, ze się nie domyślasz i powiedz kolezance, że już nie jesteś zainteresowana WCALE i że wpadł Ci w oko ktoś inny.

Gość dyrektore, Ty to chyba na
allegro powinienes o tej porze siedziec a nie na kafe:P