Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GARDZĘ LUDŹMI KTÓRZY...

GARDZĘ LUDŹMI KTÓRZY...

Polecane posty

... spędzają Walentynki przed komputerem, jak wy, na kafeterii! chciałam wam to tylko powiedzieć i już pędzę do mojego pysia, zjemy romantyczną, Walentynkową kolację przy świecach, a potem będziemy się kochać :D a wy jesteście zerami skoro ten ważny dzień spędzacie sami, na kafeterii!

Mój pysio też siedzi przed kompem, robi kolejny poziom w Tibii i kazał mi spierdalać albo zamknąć mordę i poczekać aż skończy :(

zaraz sie wbijam na qurnika pograc w pasjansa potem poogladam se twarze na fotce i ide spac bo jutro sKuL

Gość ja dzisiaj doszłam
do wniosku, że dla samotnych jest to dzień zmarłych :D

Gość asjviopjsv;cs
sama jesteś zerem bo wyszydzasz ludzi. spadaj na drzewo, ja własnie kuje na sprawdzian i przy okazji przeglądam internet, z facetem mi nie wyszło pare dni temu ale nie panikuję od razu że w walentynki nie mam sie z kim ruchac. daj se spokój bo to totalna głupota wypisywac takie rzeczy, pieprzone walentynki wtedy łaskawie faceci przypominają sobie o słowie kobieta i czymś takim jak kwiaty, a na codzień nic kompletnie, już wole w walentynki być sama a w zwykłe dni być obdarowywana i spędzać miło czas z facetem

Życzymy szczęścia z misiem ale nie gardź tymi którzy nie żyją samą miłością i resztą tego walentynkowego badziewia. Jak by Cie tak ten twoj miso kochal to bys miala wale tynki codziennie nie raz w roku :) Udanej stypy :P

Gość czy ostatni wpis to
:)