Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubranko

SUPER ZESTAW DO CHRZTU!!! MOŻE SIĘ KOMUŚ SPODOBA:)

Polecane posty

Gość bzydk niesteeyhb45
hahah to zwykly dres, dla kogo t ma niby byc? dla chlopaka chba nie bo rozowy a da dziewczynki tez nie bo malesezniczki sa chrzczone w sukienusiach a nie w takich pajtalonach.

Gość ubranko
najpierw naucz sie korzystać z klawiatury a później komentuj. a ubranko nie jest różowe tylko po prostu tak wyszło na zdjęciach. aha, ja cie przecież nie zmuszam do kupna.

Gość bzydk niesteeyhb45
badziew niestety i nie mówie zlosliwie ale teraz w male kamizelczki ubiera sie chlopczyków a nie w takie polarowe dresy, do tego te tkane pajtalony jak rajstopy i sweterek, jenyyy, one lezaly od chrztu po twoim tacie?

Gość ubranko
niestety nie po moim tacie. i nie wiem czy chłopczyka wystroisz w kamizeleczkę w zimie. a zauważ że na allegro mnóstwo jest podobnych "dresów":p

Gość bzydk niesteeyhb45
dobra miej tego kolejnego posta ode mnie- podbije ci temat moze to cos sprzedasz :P a apropo kamizelki to na kamizelke mozna jakas biala kurteczke zalozyc a nie dres polarowy hehe ale sie uczepilam tego dresu

Gość ubranko
podbijaj podbijaj:P

Gość bzydk niesteeyhb45
zalatwione :P

Gość edfghtrr
i po chuj bylo kupowac te łachy tylko na 1 raz :| mozna bylo zawinac w kocyk i po sprawie

Gość własnie ładne
A kamizeleczki wyglądają jak dla stargo malutkiego. Albo te sukmany dla dziewczynek. Moje dziecko miało podobny zestaw tylko z weluru białego i ślicznie wyglądało. Jak dziecko a nie jak przebieraniec na bal karnawałowy w kamizelce i kaszkiecie i koniecznie z krawatką - 4 miesięczne niemowlę.

Gość edfghtrr
do wlasnie ladne - ojej i co twoj bachor zostal okrzykniety miss wsi? pewnie suty staneły ci deba ze go tak wystroilas i potem musialas głodowac przez tydzien, ale to nic, wazne ze innym kopary opadły , zalosne

jak do chrztu, to na rewno znacznie ladniej bym dzieciaczka ubrala, to jest raczej takie ubranko do zakladania na co dzien na spacery :/

Gość edfghtrr
zestaw jest w porządku, to chrzest do cholery a nie przyjęcie u obamy, ma być skromnie

Gość własnie ładne
No właśnie było skromnie. Miała welurowy zestaw bluzeczkę plus śpioszki, białą czapeczkę i tyle. Wyglądała jak dziecko a nie jak przebieraniec w karnawale.I nie okrzyknięto jej miss wsi bo jej nie zakupiłam sukni z 50 naszytymi cyrkoniami a do tego gustownej kokardy na głowę albo zestawu płaszczyk trencz- super modny dla niuni plus kapelusz :P

Gość bzydk niesteeyhb45
na chrzcie skromnie ma byc hehe ale moze nie az tak jak na tej aukcji, dobrze dziewczyna pisze ze na spacer sie to polarowe odzienie nadaje

Gość bzydk niesteeyhb45
bluzka + spiochy na chrzest? przesli zdjecie bo nie wierze

Gość własnie ładne
ok podaj maila

Gość bzydk niesteeyhb45
corel1234@wp.pl

Gość własnie ładne
poszło.

Gość bzydk niesteeyhb45
gdzie tu sa spiochy jak ja widze ladne spodenki i bluzeczke, myslalam ze spiochy jak do spania :)

Gość własnie ładne
nie no takie portaski i bluzkę z weluru. Bez żadnych falban cudów w stylu stary malutki. Skromnie i ładnie. I ten polerek też jest ładny bo widziałam takie w sklepie i fajnie wyglądają tylko zdjęcia pewnie takie wyszły. Na zimowy chrzest to polarek super się nadaje.

Gość bzydk niesteeyhb45
no i ladna dziewuszka pucus maly a to Ty na zdjeciu? mamusia?

Gość własnie ładne
Pucuś mały już nie pucuś i dzielnie do przedszkola zasuwa :) Nie to "starsze pokolenie". Moja ciotka :D Ale się nie obrazi ze jej fotkę wysłałam bo atrakcyjna z niej kobitka i kompleksów żadnych mieć nie powinna :D Najwyżej mi nakopie w tyłek :D

Gość bzydk niesteeyhb45
spoko babeczka na max 3 dychy wyglada :) ja lece dzieki za fotke ze przyslals papa

Gość własnie ładne
to ma 1,5 więcej :D Ale spoko jest :) Nie ma za co. Pozdrawiam.

Gość weźcie dajcie
spokój. zajrzałam tu z ciekawości. dziewczyna wystawiła ubranko i dobrze. a Wy tu musicie jak zwykle swoje trzy grosze dorzucić.jak ktoś bedzie chciał to kupi. może rzeczywiście te zdjęcia nie są zbyt rewelacyjne ale chyba jakiejś szmaty by nie wystawiała? tym bardziej że na Allegro kupa jest podobnych ubranek. tak samo było, jak dobrze pamiętam z aukcjami niejakiej Nuno. też nazbierała takich super komentarzy na kafe.... i powiedzcie co Wam to da że kogoś zgnoicie?

Gość zrob uczciwe zdjecia
bo na tych to wyglada ja zafarbowane daj fotke z zakryta buzia jak dziecko w tym wyglądało

jakos dziwnie wyglada to ubranko...:O ja mialam ubranko za 200 zł z dodatkami a na all sprzedalam na 70 wiec , trudno by było zeby ktos ci zaoferowal 80 zł