Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatka888

spóźniający się okres - ukryta ciąża?

Polecane posty

Gość aparatka888

Mam pewien problem, ponieważ jakieś 6 miesięcy temu byłam na baardzo zakrapianej imprezie i wielu rzeczy nie pamiętam :/ jako że nie miałam pewności czy coś się w tym czasie nie wydarzyło (mam na myśli seks), od razu na drugi dzień poszłam do ginekologa, który powiedział, że na 99% nic się nie wydarzyło.. zapisał mi na wszelki wypadek tabletkę "po", ale stwierdziłam, że skoro nic nie czułam i nawet lekarz nie widział nic niepokojącego, to nie ma sensu tego brać.. okres dostałam wtedy normalnie, w sumie od tego czasu przez 5 miesięcy dostawałam okres, a teraz spóźnia się jakieś 1,5 tygodnia (z tym, że od dłuższego czasu mam dość nieregularny), w tym czasie zresztą byłam też u innego ginekologa na kontroli i miałam nawet robione usg.. chyba lekarz zauważyłby ciążę, nawet gdyby była "ukryta", no nie? (po prostu przypomniała mi się seria "ciąża z zaskoczenia" :/).. Pewnie panikuję, bo ani nie przytyłam, ani nie odczuwam żadnych typowych dla ciąży objawów, ale mimo to się zastanawiam.. Co sądzicie?

Gość Firankla
W ciązy na pewno nie jestes... ehh

Gość kazujoszi funaki
a co to jest ukryta ciaza??