Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość również bałam sie

zaręczyłam sie i coraz częściej mysle o byłym

Polecane posty

Gość również bałam sie

z którym byłam 5 lat... Boże... czy ja dobrze zrobiłam? teraz jestem szczesliwa, mam stabilizacje, pewność jutra, spokój, ciepło... Ale momentami tęsknie jak cholera za tamtymi urokami bycia z byłym... Kłótnie co 5 minut, jednak to bylo takie ekscytujące, w powietrzu czuc było miłość, strasznie nam na sobie zależało. Błagam niech ktoś mi choć tu coś napisze, bo przeciez nie powiem o tym co czuje mojemu facetowi :/

Gość ghfggfd
prześpij się z byłym to się dowiesz czy powinnaś z nim być czy z obecnym. ja tak zrobiłam i nie żałuję.

Gość paulinkakakakak
a ile czasu jesteś z obecnym patnerem??

Gość xvxvxvvxvxvxv
Najbardziej chcemy tego co "złe" lub nieosiągalne

Gość jillyy
To dlaczego nie jestescie razem?

Gość również bałam sie
hej, w zasadzie to nie wiem co sie z nim dzieje, nie mam z nim kontaktu po tym jak dowiedział sie ze mam kogoś. moze to i lepiej tzn zdrowiej.. bo obydwoje mimo , że zgadzlismy sie w pewnym momencie naszego życia, że nasz związek jest jak dynamit i może nie watro ryzykowac wybuchu po slubie, to bardzo ciezko bylo podjąc decyzje o rozstaniu. W zasadzie to była moja decyzja... :/ A jak jest teraz z nim nie wiem, wierze ze dobrze, bo to silny czlowiek. Moze to i racja co napisał/a xvxvxvvxvxvxv, że pociąga to co nieosiagalne. Mój obecny zwiazek trwa jakies poł roku, w porównaniu z tamtym to jak chwila...

Gość idz mu obciagnij
i przestań pierdolic

Gość również bałam sie
seks po tych 5 latach tez nie był już udany... ale mimo wszystko, nie mogę wręcz przestać mysleć o nim. Dobrze, że on o tym nie wie, dzieki ze jesteście :) Gdyby nie kaferetria czlowiek umarłby z samotności.

Gość również bałam sie
taa... wiem że durne, nikt przeciez nie mowił, że bedziemy pisac tu o super madrych rzeczach, ksiązki moze by z tego nie zrobił, ale moze mi trochę się w tej durnej glowie przejasni... w głowie, czy w sercu..?

Gość posiedź z tym jeszcze z 5 lat
i bedzie to samo... kazde uczucie sie wypala

Gość również bałam sie
ale ja juz nie mam czasu :) za 5 lat bede za stara na dzieci i inne bajery ;-) to tak z przymróżeniem oka, ale prawda jest gorzka.

Gość również bałam sie
wszyscy juz poszli spać?

Gość paulinkakakakak
No jak długo jesteś z obecnym partnerem?

Gość poszli
:P Ty tez idź a nie o pierdołach myslisz babo :P

Gość również bałam sie
... dokladnie to 7 miesięcy... i cos tam dni... To pomoże w diagnozie tego beznadziejnego przypadku? ;-)

Gość paulinkakakakak
No niewiem czy pomoże w diagnozie ale ma znaczenie.Czy były chłopak wie o tym że Ty wciąż do niego coś czujesz???czy nie zdaje sobie z tego sprawy nawet?

Gość dosc szybko się z nowym
zaręczyłaś... Z tamtym po jakim czasie byla mowa o slubie, zareczynach?

Gość również bałam się
Z tamtym to tak po 3 latach, nawet pierscionek kupił, ale tak zwlekał z wręczeniem go, że został mu w kieszeni na zawsze... AS teraz oczywiscie, że nie wie, nawet że o nim mysle! Po co sobie komplikowac życie. Wiem, ze szybko podjęliśmy z narzeczonym decyzje o ślubie... marzymy obydwoje o rodzinie, dzieciach... no i mamy juz te swoje ...dzieści lat ;-) Tak sobie myslałam wczoraj, że poprostu boje sie tej nieodwracalności tej decyzji. Dotychczas byłam wolna nawet bedąc w związku zaweze mozna powiedzieć spadaj, a slub to wielka odpowiedziałlność. Przestaraszyłam sie i stad chyba te sentymenty.