Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEN CO WAS ZGŁADZI

PYTANIE DO KOBIET

Polecane posty

Gość TEN CO WAS ZGŁADZI

dlaczego macie takie wymagania co do faceta a same nic w zamian nie oferujecie??

Gość pata taj
bo mamy taki kaprys teamat juz byl 100 razy - nudy

Gość TEN CO WAS ZGŁADZI
kaprys? pytam serio

Gość tra sra ta
jakie to mamy wymagania? i nic w zamian nie dajemy........... a kto wasze osrane gacie pierze i chowa wasze bachory

Gość TEN CO WAS ZGŁADZI
przepraszam bardzo ale jak czytam wymagania kobiet to scyzoryk w kieszeni sie otwiera nie dajecia nam szansy nawet odrobine tylko zeby facet miał to miał tamto był taki ehhhh

Gość Mama Nelki
Moze i mamy duze wymagania, ale pomysl realnie jakie wymagania faceci maja w stosunku do kobiet. Kobieta musi byc: dobra, mila, wykształcona, szczupla, zadbana, ma pracowac i jednoczesnie zajmowac domem i dziecmi, nie moze powiedziec ze jest zmeczona, bo przeciez my nic takiego nie robimy... ma byc jednoczesnie super kochanka, troskliwa matka i wiele, wiele wiecej... a jeszcze na koniec , jak troche przytyje, to ja szanowny maz zostawi :)

Gość wrajt
Do mama nelki ŚWIETNA WYPOWIEDŹ

Gość nems
bo wykorzystują sexualnosc po to by znecac sie na zyciu mezczyzn odczuwajac z tego satysfakcje, łacznie z absurdem jawnie uprawianym - robienie z płci meskiej wykorzystywaczy kobieta ma bajere kase sex dom samochód dzieki komu ?? słynnemu wykorzystywaczowi na ktorego koszt uprawia sexo live kobiety są cwane do tego stopnia ze robią wiele rzeczy (w przypływie sił bo wkoncu nic nie musza robic dla mezczyzn) nawet az do wyuczonego odczuwania zmeczania po to by wmowic mezczyznom jacy to lenie, wszystko by tylko zniszczyc plec meska, ktos jeszcze nierozumie czegos w kobietach?? ze są pokretne? no po to by nikt niemogl odgadnac o co chodzi

Gość poprostu
jak takie jesteśmy złe to po co się z nami zadajecie? faceci to tez wieprze chca tylko seksu i piwska

Gość załamana nnnanna
wiesz mam kolezanke która całe życie szuka ksiecia na białym koniu jej też kiedys zadałam takie pytanie tzn. powiedziałam jej jak oczekujesz od faceta tyle to ty do zwiazku wnieś tyle samo tj. młodośc kasa mieszkanie itd. i co ona do dzis sama :-P lat 33 ja wyszłam niby za mało kasiastego chociaż podobno stac mnie było na kasiastego ładna ponoc jetem :) ale ja dzis mam super mez i dwoje dzieci ,mieszkanie i nienjgorszy samochód i co roku fajne wakacje może nie sa to kokosy ale jestem szcześliwa a ona samotna ,nie wiem dlaczego dziewczyny sa takimi materialistkami czasem przecież we dwoje łatwiej sie dorobic:)

wymagania to nie tylko kasa, w moim przypadku to intelekt, dojrzałość, odpowiedzialność, poczucie humoru, spokojne usposobienie, trokliwość, opiekuńczość, finezja, własne zdanie, życie pełne pasji , wartości etyczne i moralne, szacunek do ludzi, pokora, ale też konsekwencja i ambicje, chęć stworzenia rodziny ...

Każdy tak narzeka,jakoś wcześniej miłość była ze wzięliście ślub potem dzieci,a teraz jest wam źle ? sami jesteśmy panami swojego losu,to że mamy takie żony czy mężów to jest tylko nasz wybór nich nie kazał raczej nam się wiązać.Każda ze stron powinna się uzupełniać w potrzebach a nie obwiniać!!! Tak jak są kobiety które są złe tak i są faceci źli nie ma różnicy bywają mężczyźni romantyczni tak jak kobiety.Zamiast pielęgnować nawzajem związek to my go niszczymy wina leży po obu stronach.Pozdrawiam

Gość pytanie za 100pktów
opowiam wam moją historię: dla miłości zapierdzielałam na 2 etaty żebyśmy nie musieli pożyczać, zdobyłam dom, mam dwoje dzieci, nienajgorsze auto, mój facet kiedy tylko potrzebował mógł ode mnie brac kasę a jak chciałam go zmotywować do działania i mówiłam że nie dam bo wiecznie bierze to byłam dla niego beeee ta najgorsza, dzisiaj jest tak, że sam zapędził się w kozi róg swojimi gadkami, ignorancją i wrzaskiem bo po prostu powiedziałam dosyć tak raz a porządnie i co z tego ma? kryzys małżeński! zaczęlam się rozglądać za innymi, szukac kogos kto mnie dowartościuje i pokocha taką jaka jestem moja nauczka-stawiałam tylko na miłość nic więcej i proszę jak obróciło się przeciwko mnie-jak jakis cholerny urok :( i co mi powiesz panie załozycielu tematu?

Gość nems
uuu mam dobry tekst do swoiej kolekcji od kobiet "wymagania to nie tylko kasa, w moim przypadku to intelekt, dojrzałość, odpowiedzialność, poczucie humoru, spokojne usposobienie, trokliwość, opiekuńczość, finezja, własne zdanie, życie pełne pasji , wartości etyczne i moralne, szacunek do ludzi, pokora, ale też konsekwencja i ambicje, chęć stworzenia rodziny ..."

ja mysle ze sie powinno mierzyc sily na zamiary... jak nie chcesz niczego dac... szukaj takiego samego lebiegi... ja nie rozliczam meza z tego co dostaje. a dostaje to na co zasluzylam. i on mnie nie rozlicza. kazdy niech sie stara a nie bedzie takich kretynskich tematow