Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mężateczka

jak Wasi mężowie zareagowali na słowo RODZĘ!!!

Polecane posty

Gość zapomnialam nicka
ja co prawda nie rodzilam jeszcze ale moja siostra gdy o 3 w nocy poczula skurcze, budzi meza i mowi:"chyba sie zaczelo" a on otworzyl jedno oko spojrzal na nia zaspany i odpowiedzial:"co? chyba nie...idz spac":D za chwile gdy do niego dotarlo wyrwal z lozka i nie wiedzial za co sie zlapac...czy sie ubierac czy jej pomoc...:D ja reakcje mojego meza poznam za 4miesiace

Gość Oczywiście, że tak
Mąż mojej koleżanki na hasło "Rodzę!" spojrzał na nią zaskoczonym wzrokiem i spytał "Ale co radzisz? Przecież ty się na tym nie znasz, kochanie". Stali akurat w Castoramie czy jakimś innym sklepie tego typu przy śrubkach, a Pan Domu zastanawiał się gorączkowo, czy do naprawy szafki potrzebne mu będą takie, czy takie. :D Nie zdążył zaskoczyć. Zabawna sytuacja.

Gość mój powiedział:
"o kurwa' i zaraz zaczął się pakować do szpitala :)

Gość Fafinette
dostałam za to kilka kopniaków z fleka na ryja i ze cztery razy z bawoła, ale było fajnie

Gość kjksjks
hehe dobry temat mój to w sumie też podobnie: w łożku już leżymy i mówię, że chyba jednak to trzeba będzie jechać bo mam skurcze już czesciej niz co 5 minut, a on: - ojeju... teraz? a mnie się tak bardzo spać chce...

Gość camerun
mój szybko zdjął spodnie i zwalił mi świeżutkiego i gorącego stolca prosto do japy :)

Gość digiania29
a mój powiedział, że zanim pojedziemy do szpitala to jeszcze się poruchamy :)

Gość enklawa
mój mąż zadzwonił po ochronę. przyszli, spałowali mnie, spryskali gazem pieprzowym i powiedzieli, żebym nie waliła w chuja :(

Gość 98jh98
a mój już dzięki Bogu ex, otworzył jedno oko.....potem drugie..... i z powagą zapytał: "Muszę jechać z tobą na porodówkę? A nie możesz jechać sama?" :-O P.S. Pozdrawiam cię środkowym palcem kutasie 🖐️

Gość azemnabyłotak
pipunia + siusiaczek = bobo :D

Gość 98jh98
otem wstał z łóżka, a spod piżamy wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość 98jh98
uwielbiam twoje podszywy wiesz??? :-D powinieneś / albo powinnaś pomyśleć o pisaniu powaga! :-) masz zajebisty styl!

Gość botakjetsijuz
twój z pewnością odwiedzi pobliską zajezdnię autobusową i poprosi do tańca kierowców i mechaników :classic_cool:

moj,po tym,jak mu oznajmilam,ze mam regularne skurcze i rodze,zapytal spokojnym tonem,czy dzwonilam juz do szpitala.Byl skupiony i spokojny,ale widzialam po nim,ze mial lekka treme;) Jak dotarlismy do szpitala,nie dal juz rady ukrywac poddenerwowania i podekscytowania:)

Gość CIEKAWI MNIE
te podszywy to KTO PISZE? dzieciarnia??? ale co by robiła na topiku dla ciężarnych???? czy może jakieś kobietki "matki" z marginesu???....bo kto normalny ma taki "język pisania" APELUJĘ DO DZIECIAKÓW ABY LEPIEJ SOBIE POBUSZOWAŁY W NECIE I W COIŚ SOBIE POGRAŁY a jeśłi to ta druga grupa TO NIE JEST WAM WSTYD???????

Gość do CIEKAWI MNIE
TEZ mnie to zastanawia :)

Gość jaajaaajaaa282828;)
1 w nocy,od 18 miałam skurcze ale tak od kilku dni wiec myslałam ze to jescze nie teraz (tydz.przed terminem),gram sobie w gierkę na tel,mąż spi,licze odstepy minutowe miedzy skurczami i coraz czesciej wiec go budze i mowie:bede rodzic;a on na to zaspany:"nie wytrzymasz do rana?";)

dlatego trzeba ignorować podszywy by nerwów nie szarpac sobie na noc. heheh faceci to są śmieszni hehe

Gość Ale chyba nie zaprzeczysz
Mój wyskoczył z łóżka i chciał pędzić do szpitala (jak na filmie;)) Ale ja mu powiedziałam, ze jak się porządnie nie umyje, uczesze i nie zje kanapki, to nigdzie z nim nie jadę. Posłuchał mnie, ale był w takim szooku, że nie zdążył uciec z porodówki i został przy porodzie (a tak się upierał, że tam nie zostanie).

Przede wszystkim rzadko ktory porod dzieje sie z minuty na minute, mi od pierwszych skurczy do porodu minely 36h, wiec zaskoczenia nie bylo, kiedys musialam urodzic, dodam ze ten caly czas siedzialam w domu a do szpitala pojechalam na 1,5h przed rozwiazaniem:)

Gość Ale chyba nie zaprzeczysz
Becia- ja mialam skurcze od 5 miesiąca ciąży i do końca nie wiedziałam, zcy to w końcu to. Byłam juz po terminie i codziennie chodziłam na ktg i położne sprawdzały co tam się dzieje (codziennie słyszałam, że poród jeszcze w lesie). Więc jak w końcu skurcze były co 2 minuty, stwierdziłam, ze to juz na pewno nie są jaja. Urodziłam po godzinie w szpitalu. Mimo, że to był mój 2 poród i myslałam, ze wszystko wiem, to miło się zaskoczyłam tym tempem;)

Gość xxxxxxyyy
MOj za pierwszym razem po serii falszywych wczesniejszych alarmow , kiedy to zwalnial sie z pracy i gnal ze mna do szpitala by uslyszec, ze nie to nie porod i do porodu to jeszcze hoho - nie uwierzyl i i siedzail w tej pracy , w koncu z siostra jechalam a rodzic i tak rodzilam na wspolnej sali, bo uznalismy, ze szpital jednak za duzo sobie liczy za "rodzinny" plus i tak nie bylo wolnych pokoi. Za drugim razem na haslo - chyba sie zaczelo ? - stwierdzil, ze nie pewnie znowu przepowiadajace - i zalecil bym sobie w wannie posiedziala i sie odprezyla + 2 nospy bo rozkurcza i mi przejdzie - tak sie w tej wannie rozluznilam , ze w ostatniej chwili zdarzylismy przyjechac do szpitala - potomek po 10 min od przyjecia rozdarl buzke:D.

Gość mężąteczka
:) hihi

Mi jak wody odeszly to mąż spał, byla 8 godzina rano. Obudzilam go i mówie , że wody mi odeszly... z wrażenia i stresu poszedl do kibla i puścil pawia, a następnie pojechalismy do szpitala ( torba byla juz spakowana) , po 14ej bylo juz po wszystkim:) córa z nami:D

Gość Gnerisss
Fajnie się czytam bo ja jestem 2 dni po terminie i nic... mąż dzwoni z pracy, czy już, a tu nic... plamienia były 2 dni temu i teraz cisza... :o

My poszlismy spac po 22,spac nie moglam,wiec o 23 postanowilam wstac i isc poogladac tv.W momencie jak zeszlam z lozka wody ze mnie chlusnely.Lecialo tak mocno,ze w pierwszej chwili zastanawialam sie czy budzic M czy najpierw isc do lazienki po jakis recznik,ale z kazdym krokiem lecialo coraz mocniej,wiec zapalilam swiatlo i budze M. Mowie:kochanie musimy jechac do szpitala,a on na to : Pierdolisz! myslalam,ze padne.Zerwal sie z lozka i nie wiedzial w ktora strone ma isc i co robic,musialam go instruowac.Najlepsze bylo jak zeszlam juz z moja mama na dol,gotowe,ubrane czekamy na M,a tu cisza w chacie..nic nie slychac.Zawolalam go i pytam co robi,a on do mnie,ze do szefowej dzwoni,ze nie przyjdzie do pracy rano...:P