Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aadrianaa

cienkie wlosy

Polecane posty

Gość aadrianaa
dlaczego? :(

Według mnie powinnaś najpierw zadbać o kondycję włosów cebulek jeśli masz zniszczone włosy zacznij od dobrych odzywek masek np.WAX kup witaminy,przestań używać lakierów,prostownic itp.farbowanie i rozjaśnianie bardziej osłabi i zniszczy ci włosy.A jeśli chcesz obciąć włosy to jak najbardziej potem będą zdrowsze ale z farbowaniem zaczekaj trochę ,jeśli chodzi o fryzurkę to spoko jest fajna tylko to zależy jaki masz kolor buzi i kształt twarzy nie wiem jak wyglądasz więc trudno powiedzieć czy będzie ci do twarzy ale moim zdaniem ta fryzura każdej dziewczynie by pasowała. Maja

Gość aadrianaa
odżywek używalam mnóstwo i nie pomagaja, buzie mam opalona i wydaje mi sie ze owalna. stwierdzilam ze jak przyciemnie to dam im odpoczac :)

Gość aadrianaa
kolezanka mowi mi ze bedzie mi źle w tej fryzurze , poniewaz wedlug niej dziewczyna na zdjeciu ma geste wlosy ? ja mam natomiast równiez wedlug niej cienkie i rzadkie.

Jak masz opaloną i do tego owalną buźkę to jak najbardziej w tej fryzurce będzie ci bardzo ładnie,jaki masz swój naturalny kolor włosów? Obcięcie obowiązkowe a potem zadbaj o nie i staraj się ich nie męczyć,zacznij też używać szampony i odżywki np.organicznie bez jakieś tam chemii.

Ona na zdjęciu ma z pewnością ma dopięte kosmyki sztuczne albo fryzjerka zadbała o ich objętość, jest dużo sposobów na to bez niszczenia włosów by fryzurka nie była oklapnięta, a na koleżankę uważaj zapytaj się lepiej fajnego kolegi zobaczysz co on odpowie ,koleżanki nawet te najlepsze są często zazdrosne abyś np. nie wyglądała lepiej od niej, wiem coś o tym:)

Gość aadrianaa
mój naturalny kolor to własnie blond. a Ty moze znasz takie sposoby na objętość? :) chyba sie zdecyduje na te włosy ! :-) koledze sie podobaja rowniez :))

Gość lepiej zabrac funty z Polski
najlepiej udaj sie do zaufanej fryzjerki, ktora zna sie na rzeczy i ona doradzi czy taka fryzura sprawdzi sie na Twoich wlosach.

Koleżanka ma racje najlepszym sposobem to fryzjerka ona z pewnością ci bardziej doradzi co do tej fryzurki:) a mój sposób to wałki są bezpieczne i nie niszczą mi włosków:)