Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Bąki a związek :P

Polecane posty

Gość Facet jakich tu mało
Jakby to działało jako wabik na laski to bym się nie odpędził od nich chyba z moimi zdolnościami do zanieczyszczania powietrza :D A szkoda że to nie takie proste jest :) Raz już neistety sprawdziłem i nie działa :P Tak siedzieliśmy kiedyś wszyscy w pokoju na wycieczce szkolnej, to tak zrobiłem bo akurat same laski siedziały (chyba 11 ich było), ja jeden facet wśród nich i tak dla kabaretu puściłem po cichaczu żeby zobaczyć co zrobią i wszystkie uciekły, więc efekt odwrotny niż do tego co mówisz :P I co najdziwniejsze od razu wszystkie odgadły że to ja a nie dałem po sobie poznać :D No jakim cudem? :P

Ja zazwyczaj długo nie czekałam z bąkiem przy świerzym partnerze ale też nie robiłam tego po 3 dniach xD ale tak w miare prędko co by chłopak mocno się nie zdziwił ;p

Taa a jak jedna walnęła wcześniej i sie śmiała to było ok? Ja się jakoś nie rzucałem a kurde dziwnym trafem leżała koło mnie z tyłkiem zwróconym w moją stronę! :P I co też sprawdzała czy ja to ten jedyny? :D buahaha

Ale coś w tym jest, też mi się wydaje że za długo czekać nie można, bo potem już będzie za późno... i co rozwód? :P A w pozwie rozwodowom powód: "Puścił bąka przy mnie" :D ahahaa

Ja bym takich skazał na przymusowe badania psychologiczne, bo kto przy zdrowych zmysłach z takiego powodu się rozwodzi ;)

A poza tym, bez dowodów zbrodni sprawa jest nieważna :D

Albo pierda do probówki złapać i oddać do laboratorium do analizy żeby stwierdzili po dna czy to rzeczywiście jego :P buaha

Gość Chętnanawszystko
Ja lubię sobie pryknąć w towarzystwie partnera, smiejemy sie z tego. Tego co sie wstydza pierdnąć przy facecie , to wspolczuje

Chętnanawszystko - To takie bardziej zdrowe podejście prezentujesz :) No pewnie, lepiej się pośmiać niż poślady ściskać przez resztę życia :P A tak z ciekawości po jakim czasie przestaliście się wstydzić?

Gość antytarocistka
Mieszkam w Irlandii, tutaj pierdza! Jestem sobie w sklepie, stał koło mnie facet i ebz krepacji zasadził takie ohydne, mega długie i głosne prrrrrrr. Byłam w szoku, masakra jakas. To samo spotkłam w Norwegii, siedzialam sobie na tarasie widokowym, przechodzi koło mnie Norweg i się spierdzaił głosno. Co najdziwniejsze, oni zachowuja się jakby nic sie nie stalo...

Bo za granicą mają poprostu zdrowe podejście do bąków ^^ a u nas się ludzie tego wstydzą jakby to było nie wiadomo co :P Facet- wolałbyś tą w zielonym chyba co?? lepiej daje ^^

antytarocistka - U nas wolą zbijać kase na różnych specyfikach typu espumisan, tam walą i nie mają takich problemów :P Nie no, a na poważnie to co kraj to obyczaj. Dla nich akurat pierdzenie jest widocznie jak kichanie. Dziewczyna - A jak myślisz? Która się lepiej dla mnie nadaje? :) :P

Gość Mała Destylacja
Jesteś prosta i tyle w temacie. Zrób też kupę przy swoim mężczyźnie, przecież to takie naturalne. yhh.

Gość Mała Destylacja
Po co wychodzić do toalety...

Ehh no i znowu się zaczyna... Mała Destylacja - Daj spokój.... Ty nie pierdzisz? :P Są rzeczy które można robić przy sobie i nie ma problemu, a są też takie, które lepiej jednak zrobić w toalecie :P A ocenianie kogoś po przeczytaniu kilku zdań jest dopiero prostackie... Nikt tu nie napisał, że sadzi bąki przy kimś mimo jego woli. Skoro sobie tak obgadali, że tak jest ok i nie przeszkadza drugiemu to po co robić inaczej?

Facet-myślę że bardziej pasuje Ci ta w zielonym ^^ silniejszy zawodnik ^^ Może i Ciebie by pokonała :P A co do innego posta o moim prostactwie... nie będę się wypowiadać bo idę puścić bąka xD

Dziewczyna - No właśnie teraz tak myślę, że to by był obciach mieć kobiete, która by sadziła lepiej ode mnie :P Przy takiej to ja bym musiał chyba dietę zmienić :D Poza tym ta co przegrała nie powiedziałbym że jest gorsza ;) Ja w niej widzę ukryty talent! :D Jej tyłek to tak jak mój wstydliwy po prostu - przed kamerami ma tremę, dopiero jak kamery wyłączą to sieje zniszczenie :P A zresztą sama zobacz jaka z niej słodka kruszynka 😍 ajjj :)

A co do prostactwa i pierdzenia... Niektórzy to są takimi prostakami, że nawet negują wszelkie ludzkie odruchy jakby ich nie dotyczyły. Rozumiem że ktoś może nie życzy sobie by przy nim pierdzono i ok - ich wola. Ale czepianie się innych że robią inaczej i niż oni i nazywanie ich prostakami jest oznaką niedorosłości i tyle...

Gość ritarara
lubie pierdzieć śmierdzonce bonki i dobrze mi z tym.

Gość Izbelde
dla mnie to nie przejdzie.

Ok ok :D Wystarczy że ja to potrafię :) Ja z kolei mężczyzn wizualnie nie potrafię oceniać... ale to chyba nie dziwne co nie? :P

Ale co prawda to prawda to prawda, tamta druga lepiej sadziła :D To chyba każdy umie ocenić :P Ale wiesz, nie samymi bąkami człowiek żyje :P hahaha

Eee tam przesada :P Owszem bąki jakąś część życia stanowią, mniejszą lub większą :) No ale bez przesady no, na pewno nie większą część :D To już by było zboczenie wtedy :D hahaha A że tutaj o tym tyle piszemy to i co innego, taki temat przewodni jest. Zresztą nikt na mnie zabroni! :P Chociaż czasem są dni, że bąki nie dają o sobie zapomnieć i wręcz co chwila o swoim istnieniu przypominają całemu otoczeniu :P Ale to raczej sporadyczne przypadki ;)

A u mnie dzisiaj jakoś tak tylko może jeden bączek się urodził ;p ale najadłam się jajek na kolacje to powinno wrócić do normy ^^ Nikt nam nie zabroni pisać ale czasem psują humor takie mendy zazdrosne :P