Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Bąki a związek :P

Polecane posty

Tokyo_o - No to prawda ;) Pierwszy bąk jest trudniejszy niż pierwszy pocałunek albo i pierwsze spotkanie z przyszłymi teściami :P Ciekaw jestem jak się to odbywa i jak w rzeczywistości ludzie to przeżywają :)

Ja też już jestem na takim etapie mojego związku, ze już wypada. Na początku było ciężko. Unikałam wspólnego jedzenia fasolki po bretońsku.

On oczywiście. Ja to w ogóle myślałam, że nigdy przy nim bąka nie puszczę. Ale na szczęście on jest normalny i uważa, że nienormalne jest właśnie to, kiedy się nie puszcza bąków. Zaraził mnie trochę swoją otwartością całe szczęście, bo męczyłabym się dalej. A przełamałam się po jakichś kilku miesiącach.

No to dobrze się stało ;) Ciesz się, że masz normalnego faceta który problemów z tego nie robi, bo to z pewnością nic miłego... Ja narazie nie jestem w związku, ale szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie przez ileś lat zaciskać pośladki bez przerwy :P Jak bym nie eksplodował, to w krótkim czasie pewnie bym się jakichś choróbsk nabawił... taki to mam organizm, że nie lubi jak się gazy zbierają za długo :)

Hehheh :D No to widzę że temat bąków na czasie jest :P i nie tylko my lubimy sobie o pierdziochach popisać ;) Temat powstał z tego co widzę później niż nasz (może ktoś na kafe go wyczaił) ;) No i tak jak w naszym topicu, są obrońcy i przeciwnicy bączenia przy sobie :) Choć więcej jest chyba tych drugich niestety... Ale widzę że i znalazły się też kobietki z czarnym humorkiem, które nawet uprawiają zawody w pierdzeniu ze swoimi mężami :P Śmiesznie to musi wyglądać :D heh Ciekawe jakimi kryteriami sie kierują w tych zawodach... walczą kto puści głośniejszego, czy dłuższego albo bardziej śmierdzącego? :D

Zajrzałem do tego topica na wizazu i widzę że nam konkurencję robią! :P Kto by pomyślał... tyle hałasu o zwykłe pierdzenie ;) Jest dokładnie tak samo jak u nas, czyli niepierdzący wyzywają resztę od prostaków :D Ehh czyli pierdzenie nadal pozostanie tematem tabu... Chętnie bym im dosolił, ale szczerze mówiąc boję się że by mnie zjadły z kopytami te babki które się tam wypowiadają :P Na kafe jednak luźniejsza atmosfera i w większym zakresie pożartować można :) Tam ktoś napisał o pierdzeniu dla kabaretu to do końca tematu jest w oczach innych skończony :D

Gość nie toperka
"morał jest krótki i niektórym znany-głośne bąki nie śmierdzą,gorzej z cichaczami" :classic_cool:

Hahaha jak poetycko ujęte :P ja bym tak nie umiał ;) No ale co prawda to prawda... z cichaczami gorzej :D Wczoraj w kościele byłem i ktoś całą mszę walił takie smrody i to co 5 minut :o W pewnym momencie mi sie ciemno przed oczami zrobiło :P A gdzie się spojrzałem wszyscy poker face... dużo nie brakowało a być się zemścił :D

Temat się starzeje :( Trzeba go odświeżyć... No to napiszę od siebie jeszcze, że wczoraj na wykładzie (właściwie przed nim) dziwnym zbiegiem okoliczności, miała miejsce zagorzałą dyskusja na ten sam temat temat :P A zaczęło się od tego, że walnął słyszalnego pierda. Ktoś na sali skomentował zaraz - "Ty świnio! jak mogłeś sie zesmrodzić przy ludziach" on: - "No przecież głośne nie śmierdzą! Tylko cichacze są śmierdzace" inny kumpel: - "Co?! Jak głośne nie śmierdzą... Ja jak ostatnio walnąłem to musiałem pokój ewakuować" :D Wesołe mam towarzystwo na roku co? :P

Gość bączyszczykiewicz
fajnie jest sie spierdzieć tak fest porządnie zwlaszcza pod kolderka 🖐️

Gość Zniesmaczony Adi
Ja nie rozumiem jak można takie rzeczy przy kimś robić. 😠 A jak to ukochana osoba to już całkiem! Ja takich rzeczy nie robie bo jestem kulturalnym człowiekiem, ale niestety moja kobieta to robi :o Zaczeło sie niewinnie a teraz trąbi na całego i ma w nosie moje uwagi! Na dokładke ma wyjątkowo cuchnące gazy :o chyba najgorsze jakie miałem okazje czuć w życiu .

Zniesmaczony Adi - Podobno miłość wszystko wybacza :P Wyluzuj i głowa do góry, z czasem się przyzwyczaisz ;) A jak nie to trudno... zawsze możesz ją do mnie podesłać :D Mi żadne bąki nie straszne :P hah

Gość gaz z butli
Wiecie, ja to nawet lubie zapach bąków xD ;p

Gość gaz z butli
Też lubie jak dziewczyny pierdzą ;p :D

Gość gromadova
dżizasss jaki temat :P

Gość Bumbarash
dziewczyny pierdzą i nawet robią kupę

Gość Lulubell
Pierdzielicie Hipolicie!!1 Jak ktoś peirdzi w związku, to jest to tylko facet. Kobiety mają więcej krzty klasy i takich rzeczy nie praktykują po prostu. U mnie w domu sie tego nie robiło i robić nie bedzie. nara :czesc:

Gość do tej ptasiek
Ja jak mi sie wymsknelo kiedys to mnie facet zjebal ze kultury nie mam i mam wyjsc w tej chwili do kibla i jeszcze okno otworzyl chociaz nic nie czuc bylo :o

Gość uważaj na niego koleżaanko
współczuje takich ciasnych pośladów u partnera :o jakby był wyluzowany to by wielkiego "halo" o bąka nie robił, to ludzka rzecz jest... ;) uciekaj od niego czym prędzej, bo jest gotów rzucić Cię jak tylko się przeziębisz i bedziesz mieć katar :(

Gość loloz
hahah ^^

Gość ja też ... tak mam
niepuszczane pierdy gromadzą się w mózgu, stąd biorą się posrane pomysły :):)

Cześć Wam pierdziuchy! :P Czyżby temat się odradzał? :) Fajnie by było ;) W końcu to jeden z nielicznych tematów, które się nigdy nie kończą, podobnie jak tematy o seksie :D Po tak długiej nieobecności wypadałoby coś napisać... widać temat beze mnie kręcił się, choć niemrawo, ale zawsze coś :) do tej ptasiek - Współczuję Ci z całego serca takiego partnera... Pogadaj z nim poważnie, bo coś mi się wydaje, że facet mało życiowy jest. Rozumiem że nie przepada za tym żeby przy nim strzelać z tyłka jak z armaty że aż sufit żółknie :D ale jeśli Ci się tylko wymskeło raz przypadkiem to problemów robić nie powinien, a nawet nie wypada żeby pretensje miał... To tylko świadczy o tym jaki jest niedorosły i odgraża się brakiem kultury, a prawda jest taka, że sam nie wie co znaczy samo pojęcie "kultura". Radzę z nim pogadać poważnie, bo spędzanie życia u boku takiego "kulturalnego popaprańca" do najprzyjemniejszych rzeczy należeć nie będzie... A jak nie to skieruj go na forum do tego tematu, ja z nim pogadam jak facet z facetem :P ;)