Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarabelllla24

Mój sąsiad spotyka się z nieletnimi !

Polecane posty

Gość klarabelllla24

Jestem w strasznym szoku. Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że mój sąsiad ciągle sprasza do siebie jakichś młodych chłopców; od paru tygodni codziennie albo co dwa dni przychodzi ten sam na oko 15-16 letni, wcześniej był jakiś inny, chyba troche młodszy. To raczej nie może być uczeń na korepetycje ani brat, witają się w drzwiach bardzo... ostentacyjnie. Facet jest na oko spokojny, coś koło 25-26 lat, porządnie ubrany, zawsze mówi dzień dobry. W sumie nie powinno mnie to obchodzić, ale to dziwne że ciągle że ciągle przychodzi jakiś młody chłopiec, przecież to jakieś dziecko :/ Potem czasem słysze dziwne odgłosy zza ściany. Pracuje w domu, nie jestem jakąś wścibską starą babą, nie znam wszystkich sąsiadów, ale podejrzane to wszystko... sama nie wiem co o tym mysleć.

Gość Majonez na Kanapke ze serem
Wez jak chcesz zeby ci wyszedl porzadny prowo to nie uzywaj tak wysubliowanych slow jak "ostentacyjny" normalny czlowiek nie wie co to znaczy . Co obserwuje te prowoakcje to chyba ta sama osoba zaklada.

Gość klarabelllla24
To nie jest prowo :/ nie mam co robić tylko prowokacje zakładać. Chciałam tylko sie dowiedzieć co o tym myślą inni ludzie, może przesadzam z domysłami.

Gość Phoebe20
Majonez to że ty jesteś prymitywem nie znaczy, że nikt nie wie co znaczy "ostentacyjny". O ile to nie są ewidentnie dzieci 12letnie, to myślę że nie powinnaś się mieszać, chyba że stałoby się to w jakiś sposób dla Ciebie uciążliwe.

Dobrze dobrze , ale jak juz bys kiedys przypadkiem zakladala nowa prowoakacje to uzywaj jezyka prostego. Kafe to forum dla prostych ludzi.

Gość Phoebe20
i WYSUBLIMOWANYCH, jak już. Przyganiał kocioł garnkowi.

Pheobe google sie nie licza.

Specjalnie tak napisalem ,bystrzaku:)

Gość Phoebe20
pfff nie potrzebuję googli żeby porozumiewać się na poziomie. Za to ty najwyraźniej potrzebujesz korepetycji z interpunkcji.

Gość klarabelllla24
to na serio nie jest żadna prowokacja. Sama nie wiem ile te dzieci mają lat, teraz co drugi 10 latek wygląda na nastolatka :/

Gość Phoebe20
no to żart ci się nie udał.

Gość Phoebe20
Autorko, a wygląda to po prostu dziwnie, czy Cię coś ewidentnie niepokoi? Może zadzwoń na jakąś infolinię, oni Ci doradzą

Dlaczego mam brac lekcje z interpunkci?? Ło matko boska , odglosy jakies slyszy zza sciany... Sasiad pedofil, elegancko ubrany.

Gość klarabelllla24
Wygląda dziwnie że dorosły facet przyjmuje w domu ciągle jakichś małolatów. I to nie co jakiś czas tylko prawie codziennie. Po kilku godzinach wychodzi, zazwyczaj o tej samej porze. No i te odgłosy, jakby wyjątkowo dobra impreza, głośna muzyka, śmiechy jakieś. W sumie mam cienkie ściany, ale cóż :/

Gość Tylor Skyler
Posledz tego chlopczyka i dowiedz sie gdzie mieszka, potem wyslij anonima do jego rodzicow czy wiedza gdzie lazi ich syn i podaj adres sasiada

A moze syna na zwiady poslij:D??

Gość klarabelllla24
Nie mam syna. Już o nic nie można zapytać na serio... :(

Gość Phoebe20
karabella na serio zadzwoń na jakąś infolinię i powiedz o tym, oni Ci doradzą co zrobić.