Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nie mam szczęścia w życiu

lepiej zostać ladacznicą i ćpać czy popełnić samobójstwo

Polecane posty

Mam 26 lat, jestem ładna a nawet bardzo, mam adoratorów, zero seksu, współlokator mnie szantażuje i jest zazdrosny więc się z nikim nie umawiam, kiedyś byłam bardzo inteligentna(ale to było kiedyś i już nieprawda), miałam super wyniki w sporcie, nauce i sztuce a teraz jestem nikim i nawet nie chce mi się uczyć. Do tego zakochałam się nieszczęśliwie, kolega mnie o to gnębi a ja się wyprowadzić nie mogę bo nie stać mnie na kupno mieszkania. Straciłam wiarę we własne siły, dzisiaj zostałam przez niego obrażona w walentynki publicznie, za to odejść nie potrafię bo musi mi zapłacić odszkodowanie i na to czekam by się wreszcie wyprowadzić ale nie mam już siły. Rodzina mnie też nie wspiera bo myślą tylko o swoich sprawach i jestem z moimi problemami dla nich ciężarem. Wszystko przegrałam i nie mam już szansy na nic dobrego bo wszystko mnie ominęło. Lata nie te same... Lepiej pogodzić się z tym, że tak się stało i umrzeć czy np upubliczniać swoje ciało za kasę, imprezować i w ten sposób się zatracić?

Gość hdsghjd
Pobij seksualny rekord świata .

Gość fgsdfgdsgfd
popełnić samobója wcale nie jest tak łatwo metody które ci tu dzieci zasugerują są jak tortury i wcale nie są pewne

Gość kfgkjfkjf
Pewniejszy był by psycholog ale przecież nie pójdzie bo to wstyd .

Gość LilaStars
żadne z tych wyjść nie jest dobrym wyjściem ! nawet nie powinno przejść Ci przed głowę takie głupstwo!

Gość LUMINALUM
LUMINALUM

Luminalum musiałabym wykupić na receptę najpierw ale znam lepsze kombinacje leków bo uczyłam się farmacji i medycyny więc tu akurat dylematu nie mam. U psychologa byłam kiedyś to się okazało, że nie mam depresji i jestem zdrowa i zawadzam prawdziwie chorym. Dostałam asentrę i inne leki po których nie mogłam z łóżka wstać więc mi je odstawili. Zresztą mam w rodzinie psychologów... Narkotyków nigdy nie brałam bo byłam przeciwna i strasznie to zwalczałam w towarzystwie. Ja mam stan reaktywny na działanie mojego kolegi na mnie ale co zrobię jak się nie mam gdzie wyprowadzić a za zwykłą pensję nawet bym się nie utrzymała samej w nowym mieszkaniu... Do tego nie mam chłopaka od wielu lat i już nawet zapomniałam jak to jest się w kimś szczęśliwie zakochać.

Gość wez Ty sobie znajdz
inne mieszkanie z innym lokatorem

Gość popełnij samobójstwo poprzez
udławienie sie spermą podczas imprezy gangbang ze studentami z somalii