Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walnięta walenta

Nasze pierścionki zaręczynowe - reaktywacja

Polecane posty

Gość walnięta walenta

Kiedys z zainteresowaniem śledziłam ten wątek, potem gdzies zaginął, a że dzien po walentynkach to doskonala okazja do jego wznowienia to zaczynajmy - pokazujmy tu nasze pierscionki zaręczynowe. Ja swoj dostalam w sylwestra i bardzo go lubię :) http://www.voila.pl/492/lndok/?1 http://www.voila.pl/493/yccm6/?1

Gość nie rozumiem co walnetynki
mają do tego?/ ja bym się wkurzyła gdyby facet mi się oświadczył w to tandetne 'swięto' :O tak samo jak w urodziny, rocznicę czy sylwestra ... ale co kto lubi. p.s. nie nie jestem samotną zazdrośnica, mam męża, ślub był we wrześniu 2010 :)

Gość nie rozumiem co walnetynki
*walentynki a nie walnetynki

następny beznadziejny topik z próżnymi pannami w pierwszoplanowej roli :D poczytaj trochę książek lepiej na tym wyjdziesz niż wpatrywanie sie w swój złoty pierścionek z cyrkonia :P

Gość rrrtuy
topik jest dla chcących się podzielić z innymi swymi pierscionkami a nie dla palantów siłujących się na bycie inteligentami :D po cholere te uszczypliwe uwagi? nie pasuej to wypierdalac ! proste

Gość walnięta walenta
tak sie sklada ze nie jest z cyrkonia:P

Gość Agentka csi
Juz tlumacze otoz Walentynki to taki fajny dzien moze troche komercyjny, ale jednak swieto zakochanych!!! To samo mozesz powiedziec o kazdym innym swiecie lacznie z Bozymnarodzeniem i cala oprawa prezentow pod choinke a nie duchowym przezywaniem Nie rozumiem napadania na walentynki - nie lubisz twoja sprawa. Dla mnie to dzien specjalny poswiecony milosci. Wiele osob wypiera ten dzien na oswiadczyny, dlatego autorka reaktywowala topik. Chyba wyjasnilam dosc jasno. Poza tym normalne dziewczyny zawsze lubia ogladac bizuterie, wiec dlaczego nie?? Wklejajcie, chetnie poogladamy. A to tych frustratek ktorym sie w zyciu nieposzczescilo - PROSZE zaluzcie wlasny topik - nieudaczne, wsciekle, zaborcze z piana na ustach. Sorry ale mam naprawde dosc opluwania sie na forum!

nie pasuej to wypie**alac ! proste " inteligentna inaczej? :D prinzesska to fajnie :D

prinzesska wszystko w powijakach :P bardziej moja coś tam załatwia... zaproszenia,o torty wypytuje ... mnie sie nie chce :P ale będę musiał sie wziąć w garść niebawem bo to tylko niecałe 4 miechy nam zostały :D

Gość październik11
uuuu pomocny jesteś :)

Hehe a twoja Pani kupila juz sukienke? Bo ja tak,przyjdzie za 3tyg. 4m zleci szybko. My nie mamy jeszcze fotografa,dekoratora i dj,ale za 2 tyg bedziemy na dole to dogadamy. W piatek Jade do Pl po pozwolenie na slub to musze wyslac do Ministerstwa spraw Zagranicznych po Apostylle i wtedy bede miec skapletowane dokumenty.

no kupiła :) w Katowicach :) ponoć ładna bardzo ... Stylistki w takim salonie jednym jej doradzały i ponoć efekt bedzie powalający ;) Zobaczymy w czerwcu :D

a ja też dostałam-najpiękniejszy bo od mojego faceta ;) ( z tym że ja dawno po ślubie) Regres , czerwiec?? szybko zleci :D

Gość refres co masz do
pierścionków z cyrkonią? ja mogłabym nawet dostać odpustowy bo kawałek blachy nie robi na mnie różnicy ;)

Gość regres co masz do
poprawka w nicku ;)

Gość bleeeeeeeeeeee
a ja chciałam raz dostac cos porządnego a dostałam "kiszke" i to zamiast prezentu na gwiazdke. dostałam pierscionek o grubości 1 mm z 1mm brylantem. słabo go widac. i szczerze...za ta cene miałabym piękny z cyrkonia, albo bez żadnego kamienia za to w lepszym złocie a nie 333 sam metal... czuje sie źle z tym, bo miał mój facet wtedy kase i mógł się wykazac, teraz odkładamy na ślub i na fajny pierścionek nie ma kasy..

Gość bleeeeeeeeeeee
Dziubus co zrobiłas ze dostałaś aż 3 zaręczynowe? za każdym razem z pytaniem czy za niego wyjdzesz? o co chodzi???

bleee- miałam po prostu dwóch narzeczonych, teraz jest trzeci i ostatni :D

Gość bleeeeeeeeeeee
ahaaa, myślałam, ze od tego samego faceta ;)

prinzeska no co ty :) nie widziałem :D nie chce pokazać...:P