Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety nos

problem z nosem

Polecane posty

Gość niestety nos

zaczne od tego ze jak czasami jak przeszkadzaja rozne wydzieliny i wloski to biore zazwyczaj palcem i sie ich pozbywam ale zauwazylem ze w ostatnim czasie gdy chce wlasnie cos zabrac pekaja mi sluzowki w nosie i cale pokrywaja sie krwia (wczesniej mialem tylko przezroczysta sluzowke tak jak normalnie). mam tak jakis czas i zawsze jak "oczyszczam" to jest krew w sluzowkach (badz sluzowce). wczoraj mialem taka sytuacje ze podczas czyszczenia nagle buchnela mi krew i mam pytanie czy to tylko rozdrapanie czy moze cos powazniejszego? dodam ze krew leciala tylko 30minut (skapywala do gardla)ale odtej pory naszczescie nic nie leci

a trzeba było nie dziobać jak w wyciorem w kominie to nie było by problemu :) P.s. sądzę, że to znowu prowo, ale to tylko moja cicha sugestia :)

Gość niestety nos
fakt dlubalem ale zeby wyciagnac wydzielinę. troche bylem podniecony wiec niewiem czy to nic powaznego faktem jest ze 1 raz tak sie zdarzylo naszczescie wiec pytam czy to cos powaznego?

Gość yarttt
Mnie pół życia dręczyły katary, nawet latem. Na początku wszyscy myśleli, że to jakaś alergia. Dopiero po wizycie u Pana Doktora zostałem zakwalifikowany do prostego zabiegu, i problemu już nie ma. Uważam, że ten człowiek ogarnia temat leczenia i nie naciąga pacjenta na dodatkowe koszty. Poszedłem do niego prywatnie, bo tylko w taki sposób przyjmuje ale jestem pod wrażeniem