Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilak Róż

Poczta SKARBKA Z GÓR WAWA!!! Są zawiedzeni?!!

Polecane posty

Gość Lilak Róż

????

Gość cignus
Ja jestem... za każdym razem, kiedy jestem w domu listonosz zostawia mi awizo w skrzynce, na dodatek z błędnie wypisanymi datami, Za każdym razem jest to samo. A dziś bezczelnie wręczył mi awizo do ręki, twierdząc że samemu trzeba iść, bo on paczek nie nosi. Skandal.

Gość lenie patentowane
złóż reklamacje na piśmie, jak mu żle niech zmieni prace :P

Gość cignus
Złożyłam już trzy, i zresztą nie ja jedna, bo za każdym razem stojąc w kolejce słyszę podobne skargi od pozostałych mieszkańców osiedla. Najwyraźniej lubią ludzi powkurwiać.

Gość agadeaga
Listonosz ze skarbka z gór nie jest kompetentny i łaskę robi że tu pracuje. Nie chce mu się chodzic do domów i wrzuca awizo niezaleznie czy jest ktoś w domu czy nie a potem trzeba iść na pocztę i stać w tej kolejce. Miałam tez taka sytuacje że rozdarł moją paczkę i wrzucił otwartą do skrzynki. Żenada

Gość colo
Najgorsza poczta z jaka miałem nieprzyjemność. Kolejki, kolejki, kolejki. Listonosz wrzuca listy byle gdzie, nie chce mu się łazić, więc wrzuca listy tam gdzie mu łatwiej, awizo znajdziesz w skrzynce niezaleznie od tego, czy jestes w domu czy nie. Priorytet potrafi przeleżeć na poczcie kilkanaście dni.

Gość vardzomizanielenzal
jetsem bardzo zadowolona , listonosz miły przyjazny :)

Gość ptasiek nastroszony
ejże tarchominiaki zadłużone a kredyty swe splacacie? bo was tam wywieje na tym wygwizdowie

Gość ciotkaaaaa..... d
a ty gdzie mieszkasz chooyu ptaszek? nie wiesz zgnilizno że niektórzy wolą mieszkać w nowym świeżym mieszkanku na tarchominie niż w śmierdzacym używanym budynku z lat 50 na mokotowie czy innym żoliborzu ? uż nie mowiac o Woli gdzie sama patologia i biedota zażulona mieszka

Gość ciotkaaaaa..... d
i wiesz tępaku , postudiuj mapę bo skarbka z gór leży na białołęce a nie na tarchominie ciole patologiczny !!!!

Gość frestytutka
na białołece jest więzienie to "dobrze" świadczy o tej okolicy

Gość cignu
Coś tam się ruszyło wreszcie chyba. Ostatnio polecony przyniósł sympatyczny starszy pan. Mam nadzieję, że to już na stałe zmiana, a nie tylko tymczasowe zastępstwo na wakacje.

Gość AMANDA.
upupupup

Gość cignu
Za to urzędy pocztowe na Rakowieckiej są dwa i przyzwoite... Co prawda, to prawda. Białołęce do Warszawy jeszcze daleko, ale co zrobić, jak się jest rodowitym warszawiakiem i się pola nie sprzedało ani z KRUSU udając rolnika nie ciągnęło?

Gość ło boziuuuuusiu
Co się dziwicie, gdyby ja miała w takiej dziurze listy roznosić to też by mi się chodzić nie chciało... Znajoma tam mieszka, masa bloków się pobudowała a ludzie durni się zadłużają i mieszkają na tym zadupiu. To porażka a nie miejsce! Pozdrawiam z Mokotowa :) :)