Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaa1341441442181

Ciężko mi ..pocieszcie

Polecane posty

Gość aniaaa1341441442181

mam problemy na uczelni tzn jeszcze mase rzeczy do zdanie ok częściowo z mojej winy ,ale muszę to pozdawać.. To mnie dołuje bo cięgle się stresuje szczególnie przez jeden egzamin od ktorego zależą może i całe moje studia. W życiu osobistym też nie najlepiej bo rzadko się widujemy ostatnio (moja sesja i jego praca )poza tym od dawna nam się nie układa zbytnio, od dawna myslę o rozstaniu ,ale wcześniej by mi to chyba łatwiej przyszło tzn pare miesięcy temu ,a teraz to nie wiem jak to będzie.. poza tym nie wiem czy on mnie nie zdradza nie złapałam go za rękę może i mnie nie zdradza ,ale nie wiem sama co mam o tym mysleć.. Przez te zmartwienia nawet cięzko mi spać np dzisiaj było bo zawsze tak jest ,że nie mogę spać jak czuje niepokój duży ,albo jestem nieszczęśliwa.. Jak jestem szczęśliwa to śpię jak kamien.. Wiem ,że będą w koncu lepsze dni ,ale poprostu mi ciężko. Wiosna to taka piękna pora roku.. nie chce sie w czasie niej rozstawać i cierpieć. Po rozstaniu z byłym pamietam ,że przez dłuższy czas miałam problemy ze snem i ogólnie byłam nieszczęśliwa wtedy

Gość Może za bardzo to przezywasz
będzie lepiej

Gość aniaaa1341441442181
up

Gość .,.,.,,,,
a co na to twój partner? może jakiś wspólny wyjazd na weekend? :) maly relaksik, naładujesz baterie i moze lepiej spojrzysz na sprawę.

­­­­­­­­­­­ Musisz się przyłożyć i pozdawać te egzaminy bo potem będziesz żałowała jak Cie wywalą. Co do faceta, to sama powinnaś wiedzieć czy go kochasz i czy chcesz z nim być.

Gość aniaaa1341441442181
onjest miły ostatnio dla mnie , nawet jak nie on czasem.. ale nie ufam mu , mam poważne wątpliowsci czy mnie nie zdradza.. może jeszcze z nim nie zerwę.. bo nie wiem czy dam rade opócz sesji sie z rozstanem uporać.. A pozdawać muszę ,wiem to .. i dlatego się tak denerwuje tymi egzaminami

Gość .,.,.,,,,
związek bez zaufania?? ciężka sprawa.

Gość aniaaa1341441442181
Już od dawna z nim planowałam zerwać ,ale teraz przy tym nawarstwieniu stresów to nie wiem czy dam rade.. może to przeczekać i niech będiz ejak jest? cięzko mi jest z nim bez niego też będzie cięzko wiem to :(

Gość aniaaa1341441442181
bez zaufania bo niestety dał mi do tego postawy.. ja z natury nigdy nie bylam przesadnie zazdrosna.. ale niestety on to nie wiem czy mnie nie zdradza naprawde. byc może i nie ale i tak zachowuje się nie fair poza tym niby teraz jest milszy ,ale potrafi byc bardzo ,bardzo chamski czasem.. dlatego od dłuższego czasu mysle o rosztsaniu

Gość aniaaa1341441442181
Bo np dowiedziałam się po jakimś czasie zwiazku ,że zdradzał swoją byłą ze mną , a ja wtedy nie wiedziałam ,że ma dziewczynę.. Poza tym flirtuje z dziewczynami przez neta miał wiele kobiet przede mna i skoro potrafi być dla mnie taki chamski to nie wiem czy ma takie ,,zasady" żeby mnie nie zdradzać szczegolnie ,że rzadko się ost widujemy.. raz sie zaraziłam od niego jakąś infenkcją i gin sie pytał czy facet jest mi wierny.. więc mam podstawy

Gość aniaaa1341441442181
up

Gość aniaaa1341441442181
up

Hmmm może lepiej daj sobie z nim spokój po co Ci ciągle nerwy? choc nie koniecznie teraz

Gość aniaaa1341441442181
up

Gość aniaaa1341441442181
up