Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś sie psuje

coś sie psuje

Polecane posty

Gość coś sie psuje

Jestem mężatka od ponad roku mamy miesięczne dziecko i cos sie zaczelo miedzy nami psuc. On wogole mnie nie przytula nie mowi ze ekocha jest jakis taki inny niz kiedys. Codzienie wieczory spedzamy osobno ja z dzieckiem w pokoju on w innym pokoju oglada tv. Wczoraj na walentynki dal mi prezent mowiac "prosze to na walentynki" zero slowa kocham zalezy mi itp jak mu mowie ze miedzy nami sie epopsulo to odpowiada mi "skoro tak uwazasz" zastanawiam sie czy to moze przez to ze bylam w ciazy przez porod itp juz poprostu go nie pociagam :( zle mi z tym i nie wiem czy dalej takie malzenstwo ma sens bo jak wiadomo kazdy z nas ma swoje potrzeby

Gość sarnaaa
""skoro tak uwazasz" " ????????? tak sie odpowiada komus kogo sie ma w dupie :/ Ja tak odpowiadam ludzią z którymi nie chce miec wiele doczynienia :/ "skoro tak uwazasz" "jak tam sobie chcesz" totalna zlewka ... kicha ze to maż twój mówi :/ wiesz.... mi sie wydaje ze powinniscie dac sobie czas aby ogarnac sie z ta cała sytuacja. Ja tez tak miałam na poczatku ale teraz jest super. Mineło troche czasu. Oboje sie ogarnelismy. Dziecko to wielka zmiana i potrzeba czasu aby w tym sie odnalezc i dla ciebie i dla niego. Z dwoje zrobiło sie was troje :) Ale im malenstwo bedzie wieksze tym wieksza wiez i wiecej pozytywnych empocji :) Pogadaj z nim ze chcesz aby było fajnie :) i abyscie oboje sie troszke postarali. On pewnie tez sie stara jak moze a słyszy od ciebie tylko zarzuty ze sie psuje :/ Nie lepiej pogadac troche sie poprzytulac :) Poprosic kogos aby sie zajał wieczorem dzidzia i wyskoczcie gdzies razem. Na spacer :) i bedzie fajnie :)