Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STAR-DRESS

Moda z HOLLYWOOD!!!!!!!!

Polecane posty

Gość STAR-DRESS

Czesc, tu mamy mode z hollywood dla was tylko unas w online shop. www.star-dress.pl

Nigdy nie kupiła bym sukienki której nie widać na prawdziwych zdjęciach. Pokazujecie fotki cudownych materiałów projektantów a w opisie widzę sam poliester. Poza tym cholera wie jak mają się one do oryginałów. Nie wspominając już o tymże takie działanie podlega każe (reklamujesz sukienki zdjęciami projektantów i twierdzisz ze są identyczne, marki za zbyt wierne nawiązywanie do tego co pojawia się na wybiegach mają wile procesów patrz np. zara). Czy nie można tego załatwić inaczej szyjąc ciuchy inspirowane i pokazując ich zdjęcia zaznaczając że podobna miała ta i ta aktorka?

Gość kryptonim_nina
zatrwazajacy stolec w dupie problem. do garów precz obiad gotowac a nie faszon tv sie naogladalas i meodne dzianiny ci w glowie pustaku.

Gość szatynka nena
czytajcie dokladnie wy......pustaki inspired by....???? tak ?????? to znaczy inny material, inspirowana dokladnie ale nie tak samo tylko mini inaczej...... ja sobie kupilam i jestem zadowolona w 100%stach.Ale widze ze tu tylko buraki pisza.........

Gość szatynka nena
inspired by................ chyba nie wiecie oco tu chodzi bo piszecie jak buraki. Jak te suknie bylyby idetycznie szyte i z tego samego materialy, niestac by bylo was nawet nanie popadszec hehe........

Chyba po tonie wypowiedzi widać kto jest tu pustakiem i burakiem jak to określiłaś. To że jest napisane widziałam jednak całość jest skonstruowana jest tak aby sugerować że jest to ta sama sukienka. Poza tym gdyby były takie super potrafiły by się chyba same obronić gdzie ich zdjęcia za te pieniądze chyba stać was na wynajęcie fotografa. Dajmy sobie spokój z bawieniem się w kotka i myszkę sama kupiłam i jestem w 100% zadowolona bo nikt w to nie uwierzy. Poza tym minimalnie inaczej nadal jest kopiowaniem i nadal podchodzi pod zrzynanie co może być karalne. nie mowie sama chętnie uszyła bym sobie sukienki z wybiegów jednak sprzedaż tego na dużą skale jest ryzykowna. W Polsce prawo własności jeśli chodzi o mode jest marne więc ujdzie coś takiego ale np. w Francji mogło by to bardzo zaboleć.

Gość szatynka nena
nibys!!!!!!!! To pacz to, co jest w niemczech. www morrywoods.de Poinformuj sie zanim zaczniesz pisac!!!!!

Gość STAR-DRESS
Nasza firma powstała z myślą o tych, którzy podążają za światowymi trendami w modzie. Naszym celem jest dostarczanie Państwu niezapomnianych sukien, kostiumów i dodatków. Pragniemy, aby sprzedawane przez nas kreacje towarzyszyły Państwu podczas ważnych wydarzeń oraz wzbudały podziw wśród znajomych. Jesteśmy zespołem ludzi z kilkuletnim międzynarodowym doświadczeniem w branży. Dzięki naszym dotychczasowym osiągnięciom oraz nieustannej chęci rozwoju, jesteśmy w stanie oferować kreacje gwiazd z Hollywood w Polsce. Nasz sklep mieści się w Gdańsku przy ul. Spichrzowej 24. Posiadamy szeroki asortyment sukni wieczorowych, sukni ślubnych, kostiumów oraz mnóstwo dodatków i biżuterii. Zapraszamy do obejrzenia hollywoodzkich kreacji na własne oczy!