Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porennka

Badania prenatalne...któraś z kobitek miała?

Polecane posty

Gość porennka

Witam.Zastanawiam się nad badaniami prenatalnymi czy któraś z kobitek przechodziła te badania? chciałabym coś więcej wiedzieć od tych co zrobiły te badania bo samo czytanie artykułów na ten temat mi nie wystarcza

Gość magda99999
Ja robiłam w12 tygodniu

Gość ciekawamama
A z jakiego powodu?

Gość ja też miałam badania
prenatalne

Gość karelkaa
Ja chętnie dowiedziałabym się jak wyglądają takie badania prenatalne na ojcostwo

Gość 3nmjuiol;;;
te badanie wykonuje sie na zlecenie lekarza np: kiedy jest jakas wada w rodzinie chodzi o choroby dziedziczne lub gdy matka ma wiecej jak 35 lat wtedy nfz to płaci a sama jak chcesz zrobic to chyba tylko prywatnie

Gość grrrrrr.............
karelkaa --> :O :O :O "badania prenatalne na ojcostwo" ... a co, nie chce sie do dziecka przyznac ? Nie dziwie sie mu za bardzo :P :D :D Prenatalne to zwykle USG tylko z dokladnymi pomiarami glownie przeziernosci karkowej, kosci nosowej.

Gość grrrrrr.............
Mozna tez robic test PAPa albo potrojny... a z inwazyjnych to amnie ale tylko w uzasadnionych wypadkach....

Gość mama kornelka 3645
ja mialam i wyszedl dałn plci zenskiej, polecam serecznie, rozniez jak chcesz usunac ciaze z powodu nieporzadanej plci gdyz juz w 7-10 tyg sie je robi i z plynu owodniowego dowiadujesz sie o plci, wiec mozecie synów wyskrobac :) bo córeczki sa najbardziej pporzadane wiem wiem

Gość magda99999
Ja miałam robione prywatnie bo chciałam płaciłam 320 zł. Robiłam test PAPA czyli usg i badanie krwi. Wszystko wyszło ok.

Gość karelkaa
Wiem że w prenatalnych ustala sie ojcostwo ale nie wiem jak to wygląda i jak fachowo ten test się nazywa a jestem zainteresowana

Gość babeczka 132
badanie prenatalne robiłam w 23 tyg. robi sie wszystkie pomiary dziecka w 3d i 4d, lekarz dokładnie bada wszystkie narządy wewnetrzne dzidziusia i sprawdza czy nie ma jakiś wad genetycznych. ale żeby sprawdzać ojcostwo????? pierwszy raz słysze że to się na prenatalnym robi

Teraz wiele kobiet decyduje się na testy NIFTY https://testnifty.eu/

Są bardziej wiarygodne, szybko dostaje się wynik

Powstaje coraz więcej miejsc gdzie można je zrobić bo cieszą się taką popularnością