Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

white69rose

Pomysł na biznes

Polecane posty

Zawsze lubiłam sprawiać mojemu mężczyźnie przyjemność przebierając się w różne kostiumy. Wielokrotnie szukałam w internecie i sklepach gotowych strojów, ale przerażała mnie ich cena, która była zupełnie nieadekwatna do jakości i staranności wykonania. Poza tym nie wiem skąd oni biorą miary do tworzenia poszczególnych rozmiarów, o rozmiarze UNI nawet nie wspominam. Postanowiłam więc sama przygotować sobie strój - najpierw była to niegrzeczna uczennica, później stewardessa AXE, pokojówka, a ostatnio arabska tancerka. Zastanawiam się czy na rynku nie ma takiej luki... Powiedzcie - kupiłybyście strój (trochę erotyczny, trochę zabawny) za niewielkie pieniądze, robiony ręcznie i niepowtarzalny..? Dodam, że raczej nie szyję strojów z kupionych tkanin, ale raczej umiejętnie "kompletuję" je szukając części w second handach, ewentualnie uzupełniając o jakieś drobne części wymagające przeróbki (np. z jedwabnej koszulki szyję fartuszek, rękawki itp.) Co o tym myślicie?

Gość spiritedaway
myśle ze zainteresowanie będzie małe. Kobiety stroją sie tak dla mężczyzn raczej tylko okazjonalnie, a pierwsze miejsce gdzie szukają strojów to internet i sexshopy.

Gość Emmett Fitz-Hume
Uważam, że pomysł jest świetny.

Gość wez ty lepiej sie za
produkcje ekologicznych wibratorów z marchewek debilko :D

Ale czy ja kogoś tym postem obrażam? Przecież nikt nie każe Ci się wypowiadać w tym temacie, czasem warto przemyśleć to co sie mówi zamiast się upokarzać...