Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiritedaway

kłótnie - zawsze wychodze na najgorsza

Polecane posty

Gość spiritedaway

Jesteśmy młodym małżeństwem od pół roku. Kochamy sie ale bardzo boli mnie zachowanie męża kiedy sie kłócimy. Jeśli zrobi cos źle, i mowie ze mi to nie pasowało prowokuje mnie do coraz wiekszej awantury a na koniec odwraca sytuacje tak, że wychodzi na to ze ja jestem winna. Jest tak w kazdych przypadkach, nawet kiedy jego wina wydaje sie byc oczywista...rozmawialam z nim na ten temat wiele razy. on nigdy nie przeprasza i nie przyznaje sie do winy. Czuje sie okropnie znowu wychodząc na najgorsza i płaszczac sie przed nim z przeprosinami. Co zrobic?

Gość spiritedaway
bo nie chce sie kłócic, boje sie ze odejdzie.

ale zbyt długo tak nie pociągniesz jeśli boisz się, ze odejdzie, to jest męczące psychicznie... Po za tym on wejdzie Ci na głowę...

To nie daj się sprowokować tylko powtarzaj jak automat to, o co Ci pierwotnie chodziło. :) I go nie przepraszaj jeśli nie jesteś winna. Trza być twardym, bo inaczej on zrobi z Tobą co chce, sponiewiera Cię mentalnie a na końcu... i tak Cię zostawi, bo powie, że potrzebuje kobiety z charakterem. :)

Gość zapraszam......
forum na ktorym mozna sie wyzalic, dopiero zostalo zalozone. zapraszam serdecznie www.trudnyzwiazek.pun.pl