Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria 1985...

do kiedy kaszka mleczno-ryżowa na śniadanie i kolację?

Polecane posty

Gość ja miałam poród
nie no z każdego topika jakieś idiotki robią dno

Gość do a ja pytam gdzie byli rodzi
siorbię pytonga mamutowi obciągam lachę słoniowi a hipopotamom tylko walę gruchy mniam

Gość mama taka jak inne
no tak poziom rozmowy zostawia wiele do życzenia najlepiej nie karmić troli a wage ma jak najbardziej ok jest wysoka i szczupła ale nie za chuda wszystkie ciuchy na nia pasują wiekowo 2-3 latka .... zresztą ona zawsze tak przybierała na wadze mimo że zajada sporo jak na swój wek ( ale tez bardzo dużo czasu spędza na powietrzu biegając itp.... wiec aktywnie ) :)

jak ja będę miała dzieci to zrezygnuję z kafe... ileż tu jadu

"haruno, wypie**alaj już teraz w podskokach, nie masz dzieci to gnaj stąd, tu jesteśmy tylko my-matki na poziomie hahahah, rwij suczo" Twoje zachowanie wymaga sprostowań :) udaj się do psychiatry na konsultacje, może Ci pomogą, a jak nie no to trudno zawsze możesz się z dachu rzucić

Gość a ja pytam gdzie byli rodzice?
haruna morda psie

"haruna morda psie" wiesz nie będę się zniżała do Twojego poziomu, bo na co mi to potrzebne. Są ludzie i taborety, taka natura ludzka, więc wybacz ale Ci nie odpiszę. Żegnam ozięble

Gość mama taka jak inne
haruno nie ma sensu karmic troli tylko sie gimgowno cieszy ze ktos odpisał :)

Gość gość
Czytam i oczom nie wierzę...Moje 15miesięczne dziecko je wszystko to co jej smakuje. Tzn. Tak jak dziecko autorki postu-kaszke na sniadanie i kolacje, a tak poza tym to je serki homogenuzowane, jogurty a nawet monte, chleb razowy bo taki jadamy(jak ma ochotę) pomidory, ogórki ale latem bo teraz nie nadają się do jedzenia, owoce je wszystkie jakie sa w sezonie teraz banany,pomarancze,mandarynk, jabłka gruszki...a latem oczywiście truskawki. Poza tym z łakoci lubi żelki i lizaki oczywiście sporadycznie i pod kontrolą. Zupy takie jak rosołek, kapuśniak, ogórkowa, grochowa,fasolowa,jarzynowa...Wiec je wszystko i nie uważam by było coś złego w serkach lub jogurtach tak jak czytałam w niektórych odpowiedziach mam. Dziecko to mały człowiek więc nie dajmy się zwariować poza tym prawda taka, że w dzisiejszych czasach nie ma produktów w 100% zdrowych.

Gość gość
Nie jestem jakąś ekoświruską, ale po co dawać 15 miesięcznemu dziecku żelki, lizaki? Pomidory i ogórki w zimie są niejadalne, ale tego typu słodkości już tak? Wątek dotyczył głównie zawartości cukru w produktach, które podawane są dzieciom. Sam temat został założony w 2011r. Nie wiem czy wtedy były kaszki bez cukru, ale teraz można spokojnie dostać kaszki z mm bez cukru. 15 miesięcznemu dziecku kształtują się jeszcze nawyki żywieniowe i warto eliminować cukier gdzie tylko się da. A tekst, że niemowlak to mały człowiek i nie dajmy się zwariować, uważam, za nieporozumienie. Właśnie dlatego, że niemowlak to mały człowiek trzeba podwójnie dbać o jego dietę.