Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika12312

MOŻE TUTAJ KTOŚ MI ODPOWIE???

Polecane posty

Gość nika12312

Hej. Mam pytanie. 8 stycznia miałam @ w polowie cyklu dostałam plamienia które trwały tydzień czasu. teraz powinnam dostać @ 10 lutego a nadal jej nie mam. Dodam, że w dni płodne nie współżyłam. Co oznaczają plamienia a teraz brak @ raczej nie ciąża. DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ

Gość zróbbbb
test my nie wrózki!!!!

Gość czytająca mamamamm
w mej czarodziejskiej kuli wiedzę że będą bliżniaki!

Gość nika12312
test testem... Bardzie mi chodzi o to co oznaczają plamienia. Wszędzie szukałam na forach i nic a lekarz dopiero za tydzien;( ps bliźniaki nie moźliwe....

Gość ja tak miałam
miałam zapalenie przydatków, ale przy tym również temperaturę podwyższoną o ogromy ból brzucha

powodów może być multum..na pewno nie skreślaj z listy od razu ciąży:) ale przecież może być to co innego,,przeziębienie, np jajników, stres. może jakiś ucisk, albo po po prostu mało obfity okres..może alkohol?? leki jakieś brałaś :) pierwsze co jak się okres spóźnia to się test robi a jeśli nie to to, dopiero można cos podejrzewać innego :) takie jest moje zdanie a lekarzem nie jestem :)

powodów może być multum..na pewno nie skreślaj z listy od razu ciąży:) ale przecież może być to co innego,,przeziębienie, np jajników, stres. może jakiś ucisk, albo po po prostu mało obfity okres..może alkohol?? leki jakieś brałaś :) pierwsze co jak się okres spóźnia to się test robi a jeśli nie to to, dopiero można cos podejrzewać innego :) takie jest moje zdanie a lekarzem nie jestem :)