Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bez sensu...

wlasnie sie dowiedzialam,ze jestem w 5 mcu!

Polecane posty

Może zabrzmi to dla ciebie brutalnie.. ale teraz to już nie ma nad czym płakać.. teraz trzeba postarać się wziąć się w garść, i powiedzieć sobie: Dam Radę! :)

Gość A którego lekarza obchodzi jej
No właśnie ja na początku myślałam że jak jest się wciąży to nie trzeba tyle czekać a tu srogie rozczarowanie. Skaranie boskie z tym państwem! Możliwe że to tylko ja miałam takiego pecha bo przecież to różnie bywa. Ale pochodzę z małego miasta więc wyboru nie miałam.

Gość Bla, bla
Frau_des_Teufels, mierzysz wszystkich swoją miarą! To czy jej wierzysz czy nie to Twoja sprawa ale daj innym poczytać i popisać. A najlepiej się lecz!!!!

Gość Mialam bardzo podobnie
No ale ja w zasadzie szlam z problemem - miesiaczki nie dostalam. Teoretycznie nie musialam podejrzewac, ze jestem w ciazy. Zreszta poza ta ciaza to mialam tez inne podejrzenia ;)

Bla, bla oczywiscie niech inni tez sie wypowiadaja ale jak emat jest prawdziwy a nie zmyslony, i jeszcze ta calkowita niewiedza autorki o podstawach ciazy , no sory, ale ok jak chesz czytac takie bajki to p bardzo

Za to znajomosc niektorych tutaj o podstawach ciazy to jest powalajaca... A skad niby mialam byc wszystko wiedzaca w ciazy jak nigdy wczesniej nie bylam i nie planowalam? Dowiadywalam sie z czasem z obserwacji ;)

Właściwie, to w takiej sytuacji jakiej rady niby oczekujesz? Jestes w ciaży to musisz byc w ciązy...mało kto usunie ci 20 tygodniowa ciażę...a o innych rozterkach nie piszesz, tylko, że jestes w piatym mcu i oczekujesz rad...

Gość A którego lekarza obchodzi jej
No to w takim wypadku chyba lepiej że ciąża niża jakieś choróbsko nie daj Boże ;) A propos wiedzy dot. ciąży - gdyby autorka o niej wiedziała wszystko zapewne nie pisałaby tutaj, a ty na jakiej podstawie oceniasz że to podszyw? Może Ty wiesz wszystko o ciaży ale nie Tobie oceniać innych i ich stan wiedzy. Moja ciąża też nie była planowana i byłam totalnie zielona :) bo nie interesował mnie nigdy ten temat. Teraz moja młodsza siostra jest w ciąży i cieszę się że mogę służyć jej radą i nie jest z tym zupełnie sama jak ja byłam :)

Mialam bardzo podobnie , gdybym dowiedziała się ,ze jestem w 20 tc ...to własnie zaczęlabym sie interesować informacjami na temat ciąży, poszłabym np do empiku i kupiła 10 ksiażek na ten temat a nie zakładała temat nha kafeterii nie majac podstawowych informacji o swoim stanie...

Gość a ja się astanawiam czy te
wszystkie badania są konieczne? natura wie, co robi, czy trzeba przestrzegać wizyt i robić te wszystkie badania krwi i inne?

Gość natalaa14
Autorko te idiotki Frau i coś tam jeszcze zepsuły nam topiki, nie masz po co już go dalej prowadzić bo wszyscy beda po Tobie jechać. Chodzi im o to jak mozna nie zauwazyc ze sie w ciazy bylo. Mój topik juz zjechaly. Ja teraz jestem na patologii ciazy ale one robia sledztwo. u Ciebie jest to samo . Durne matki nie maja co robic .

"natura wie co robi' Natura wie, ale np. "robi" dziecko z wada serca, które musi miec operacje zaraz po porodzie a kobita, która zyłaby w mysl zasady nie chodziłaby na usg i nic by o tym nie wiedziała. po porodzie czułaby sie szczęsliwą mamusią a nastepnego dnia odwiedzała maleństwo w prosektorium -(bo nie które wady wrodzone serca już we wczesnym okresie po urodzeniu powodują sinicę oraz niewydolność serca) ALE NATURA WIEDZIAŁA CO ROBI...

Gość kaRinKa_
gratuluję przedsiębiorczości - na gumach oszczędzałaś i teraz becikowe dostaniesz że tak późno wiesz o ciąży? dobrze że w 5 miesiącu się dowiedziałaś a nie rodząc np w ubikacji - szok poporodowy będzie mniejszy i dziecko nie trafi przez to na śmietnik jak to się zdarzało w takich sytuacjach

Gość nataaaal14, ty
masz podejscie: "natalaa14 Hej U mnie wszystko dobrze, niestety dzisiaj wylądowałam na patologi ciąży.. ;/"

Nela ---> Ale bez przesady. Na medycynie sie nie znam. W celach zdrowotnych (swoich i dziecka) chodzialm do lekarza. Ciaza to nie tylko lekarz przeciez ;)

Gość tylko żeby ci lekarze dobrze
wykonywali swój zawód bo to rzeczywiscie mSAKRA jak napisala jedna kobieta wyzej ze u panstwowych to ciezko i jak sie samemu nie zadba to oni maja w dupie. u platych kapa z tej strony ze za kazde badanie soe placi wiec wszystkie sa porzadnie porobione tylko ze trzeba miec ten przeklety $$$$

Lekarzem nie jestem, na medycynie sie nie znam. Co z tego, ze w jakiejs madrej ksiazce przeczytalabym, ze cos tam mi moze byc i zeby to wyeliminowac moglabym zrobic jakies tam badanie. Chodzilam panstwowo do lekarza. Nie stac mnie na prywatne wizyty przy kazdej mojej zachciance. Komus trzeba zaufac. Ja zaufalam swojemu lekarzowi i dobrze na tym wyszlam ;) Nie moge brac wszystkich problemow na swoje barki, nie mam ich na tyle malo, by sie o to pokusic nawet niestety...

do autorki i natalki w jednej osobie ale mi was zal, nie mam zamiaru stad odchodzic, bo takie bzdury jak piszecie o mnie to sie w glowie nie miesci,co do ip skoro niby je odkrylyscie to mozecie sobie o mnie dane poczytac , aczkolwiek tego nie zdolacie, nie mam zamiaru karmic takich trolli jak wy, myslcie sobie co chcecie nie rusza mnie to , zleccie sie i obczerniajcie dalej , chetnie sobie poczytam te wasze marne wpisy i podejzenia, to ze inne maja nicki i podobnie pisza to nie znaczy ze ja , ale mam to gdzies nie mam co sie przejmowac trolli nie karmie co do ciebie natalko sciemniaro, skoncz bo juz mnie mdli jak czytam twoje puste wpisy, wymyslasz sobie ciaze ktora rozwija sie w szybkim ale to bardzo szybkim tempie wiec daruj sobie dzieciaczku i lepiej sie za ksiazki wez zycze wam troche wiecej rozumu, bo glupota swiecicie jak latarnie morskie piszcie piszcie posmieje sie o kolejnych historiach z krypty o mojej osobie ah i dla tych madrotkich z numerem ip skoro go masz to znasz moje dane teraz po numerze zadzwon sobie do tutejszego spisu ludnosci i sprawdz czy mam syna czy corke i nie pie**ol 5 przez 10 bo jest to nudne trolle czekam na wypowiedzi na 2 twoim topiku masz to samo

Gość anlinae
bez sensu... nie przejmuj sie ta laska to idiotka. moze sama nie moze nic dzieci albo co urodzi to bierze becikowe i oddaje to bidula moze z tego zyje haha