Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aska 28

czy brak płodnego śluzu oznacza brak owulacji? pliss help

Polecane posty

proszę dziewczyny powiedzcie czy jest tak jak w temacie.

Gość nie koniecznie
sluz tu niema nic do rzeczy poprostu niektóre maja go wiecej nie ktore mniej

aha rozumiem bo własnie zastanawiałam się czy jedno jest powiązane z drugim. teraz powinnam miec jakoś owulację, czuję ze boli mnie podbrzusze, jajniki ale śluzu płodnego jakoś nie widzę :(

Gość nie koniecznie
wiem bo tez tak mam ale biore olej z wiesiolka i znacznie mi sie sluz poprawil a dlugo sie juz starasz?

Gość ania29-2011
ja tam przez 9 miesiecy nie mialam płodnego sluzu,w tym czasie staralam sie o dziecko i sie nie udalo ,wiec jak dla mnie wydaje mi sie brak sluzu plodnego to moze byc brak owulacji choc to tylko moje zdanie niewiem jak to z medycznego punktu wyglada,zawsze mozna miezyc temp.i obserwowac czy wystepuje skok temp,w polowie cyklu co swiadczy o owulacji albo skozystac z testow owulacyjnych podobno sa w miare wiarygodne

zamierzam dzisiaj sprawdzić testem owu czy jest czy nie, dwa dni temu sprawdzałam i nic, dam znać czy dzisiaj się cos zmieni, jesli rzeczywiście nie będzie owulacji to znaczy ze jednak brak sluzu płodnego ma jakies znaczenie. A ze staraniami u mnie to tak od 2 miesięcy i nic, ale wcześniej tez się nie zabezpieczaliśmy, tyle ze zupełnie nie zwracałam na to uwagi. Na razie zamówiłam FemiFertil - czekam na przesyłke . słyszałam ze kilku dziewczynom udało się zajść po 1 lub 3 miesiecznej kuracji. Mam nadzieję ze pomoże. ogólnie mam problemy chyba z tym śluzem i nie jest on taki jak powinien aby plemnikom było w nim dobrze :) nie wiem tez czy nie kupic sobie żelu, który niektórzy polecają - Pre seed. jak myślicie?

Gość nie koniecznie
hmm 2 miesace to jeszcze nic moja koleznak nie mialam wogle slzu plodnego a mimo tego po 4 miesach zaszla w ciąze byla na monitoringu i mialam owulke normalnie sluz moze byc w srodku i nie koniecznie na zewnątrz kup sobie olej z wiesiolka albo siemie lniane tak jak pisalam pomomaga!!! juz po miesacu zobaczysz efekty nie koniecznie sluz musi byc powodem tego ze nie ze nie zachodzisz w ciąze zdrowe pary staraja sie nawet rok na przyszly miesac uzyj sobie testów albo idz do gina na monitoring