Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swgthrthtrbg

czy sa tu kobiety ktore maja problem z pocemniem sie stop??

Polecane posty

Gość swgthrthtrbg

to odezwijscie sie

Gość moasksl
Ja mam taki problem/

Gość ja tea taki mialam
ale zaczelam uzywac etiaxilu i jest juz ok

Gość swgthrthtrbg
masz moze meila to bym chcial popisac otym ztoba

Gość sakasaka
oj tak!!! od zawsze...wyjde na chwile i juz przepocone skarpetki. mialam tak z pachami, jedna seria etiaxilu (czy jak to sie tam pisze) i mialam na rok spokoj :) tylko niegdy nie pamietam zeby kupic taki do stop, bo napewno tez pomoze :)

Gość moasksl
Ale po co, nie czuję potrzeby z kimś obcym o tym rozmawiać. Rozważam etiaxil, ale boję się swędzenia jak to było przy pachach.

Gość swgthrthtrbg
sakaska a ty popisalabys na gg zemna otym?? bo szczerze to szukam kompelki ktorej mocno poca sie stopy

Gość etiaxil wymiata
jest niezawodny, fakt ze uczula i swędzi ale mam na to sposób: nie depiluję się dwa dni zeby mieć zdrową niepodrażanioną skórę, nakładam go na suchą umytą skórę w połowie dnia 9po poludniu). Zawykle jak zaczyna mocno swędzieć ok 21.00-22.00 zmywam go dokładnie ciewpłą wodą i mydłem a pachy smaruję maścią na alergię (sporo tego w aptekach). Spię spokojnie, nic nie boli i nie swędzi a rano depiluję paszki i mam conajmniej 3 tygodnie spokoju, mogę używać nawet nie antyperspirantu tylko zwykłego sztyftu czy kuliki i zero problemu... Noralnie miałam mega morke koła od pleaców po cycki ;)

Gość swgthrthtrbg
jak jakas kobieta ktora si emocno poci chciala by to moge jej placic za jej spocone ubrania zwlaszcza skarpetki serio pisze dobrze zapalce

Gość sakasaka
etiaxil swedzi tylko jak nie wysuszysz pach (smarujesz nim i dokladnie suszysz!!) a robisz to przed samym spaniem, potem hop do wyra i sen, rano wstajesz i sie myjesz wiec nie wiem o co Ci chodzi

Gość sakasaka
do etiaxil wymiata przeciez wyraznie jest napisane ze uzywa sie tego na noc... wtedy lepiej dziala do sie tak nie pocisz i nie musisz znosic swedzenia... jest seria niebieska (dla skory wrazliwej) ktora nie uczula....