Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrochęSmutnaJa

Mój facet zapomniał o mnie w walentynki...czy ktoś też tak wczoraj miał???

Polecane posty

Gość TrochęSmutnaJa

Ja o nim pamiętałam, kupiłam mu prezent. A on nawet głupiego kwiatka mi nie dał:o, chodzi o pamięć...widocznie ma mnie głęboko gdzieś:o. Czy jest jakaś dziewczyna która została tak samo olana jak ja??? Jest to przykre...

Gość eeeeeeraaaaa
skomentował to jakoś?? ze dałaś Mu prezent a on nie miał nawet kwiatka?? wiesz, nie wszyscy obchodzą, ale to si ę wczesniej raczej mówi... aby dana osoba wiedziala i nie bylo rozczarowana

Gość Moj pamietal o mnie :)
przyszedl do mnie do przychodni :) a kwiatka nie dal i zyczen nie zlozyl. My po prostu nie obchodzimy Swiatowego dnia przyjazni, Dnia przytulania, Dnia bez papierosa, Dnia Zakochanych, Dnia chorych na raka i innych podobnych

Gość eeeeeeraaaaa
no ja mówie, ze nie kazdy obchodzi tak dzien ale bedac z kims to sie raczej takie rzeczy wie.. dana oosba mowi wczesniej jaki ma stosunek itp... ja dostałam kwiaty, tulipanki piękne

Gość Nie świętująca
Ja również nie obchodzę takich dni, ale mój chłopak chciałby chyba poczuć magię Walentynek i mimo, że było mi przykro z tego powodu, że mógł się poczuć niedoceniony sama nie złożyłam mu życzeń. Nie będę się naginać to jakiś wymyślnych świąt, których w ogóle nie czuję. Mój partner na szczęście uszanował moje zdanie a z racji tego, że szuka najmniejszego pretekstu by być dla mnie kochanym, więc i tak złożył mi, może nie tyle życzenia co deklarację wycałowania mnie z okazji dnia zakochanym - jakby się teraz zastanowić to ja mam taki dzień na co dzień :D Może Twój chłopak myśli podobnie jak ja :) Więc cię nie martw, bo uczucie jest i nie potrzebuje ozdóbek :)

Gość TrochęSmutnaJa
Gdy dałam mu prezent, podziękował i po chwili powiedział... JA CIEBIE KOCHANIE KOCHAM NA CODZIEN A NIE OD ŚWIĘTA:o... Zagiął mnie tym tekstem. Nie oczekiwałam nie wiadomo czego, jakiegoś drogiego prezentu, ale kwiatka myślałam że dostanę, że będzie pamiętał o mnie w ten dzień. A on poprostu olał:o.

Gość leśnachochliczka
jeju żeby wszysyc mieli takie problemy !!!!! A może on nie ma zamiar jak wszyscy robić wszystkiego,kto powiedział,że w walentynki każdy musi się zachowywać jak w owczym pędzie. Matko i świat Ci się zawalił?Załamiesz się?zerwiesz z nim?będziesz musiała poważnie porozmawiać? I co powiesz-czemu nic Ci nie dał bo co?bo musiał?bo wypadało?bo....? Moim zdaniem jak ktoś nie ma problemów to na siłę je stwarza...ech ludzie ... A można spytać ile masz lat autorko? pozdrawiam i wierz mi są gorsze sprawy niż nie dostac nic w walentynki od chłopaka.

Gość Moj pamietal o mnie :)
No to nie zapomnial. Po prostu pewnie ma stosunek do tego swieta jak my i kwiatka dal Ci lub daje jak moj bez powodu. Bardzo fajnie Ci odpowiedzial... A nie mowilam wczoraj ze dzis beda tematy pt. "buuuu.... nic nie dostalam" i "nie kocha mnie, mam brzydki prezent"? :o

Gość malinowa _zelka
ha! ja mialam identycznie, kilka tygodni wczesniej umowilismy sie ze inaczej niz rok wczesniej, w tym roku bedziemy obchodzic walentynki. Kilka razy o tym rozmawialismy.. no i ode mnie dostal prezent, a ja od niego nic.. mial po mnie przyjechac do pracy, wczesniej powiedzialam mu ze dostalam tulipana od kolegi, myslalam ze wpadnie z rozami, a on nic.,. poszlismy do centrum handlowego, po czym on stwierdzil ze nie bedziemy obchodzic walentynek bo on w sumie nigdy nie obchodzil. i zostalam jak idiotka z marzeniem o chociaz jednej rozy. pozniej sie zastanawial czemu taka cieta jestem dla niego, a jak mam nie byc jak inaczej sie umawialismy?? tym bardziej ze to nasze 2 walentynki, a w pierwsze nie widzielismy sie wogole... no porazka jakas :(

Gość Rozumiemmmmm
Jutro są walentynki.. A od mojego chłopaka dowiedziałam się że będzie cały dzień grać.. Jestem załamana :

Gość gość
mój w zeszłym roku łaskawie wieczorem napisał "aha,wszystkiego najlepszego z okazji walentynek" :P także niczego więcej oprócz ponownego olania w tym roku się nie spodziewam

Gość gość
niczego nie wymagasz to nic nie dostaniesz!