Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madry gosc

kobiety w ciazy sa obrzydliwe , jak hipopotamice

Polecane posty

Gość madry gosc

powinny nie odslaniac brzucha i siedziec w domu

ciekawe jak Twoja laska kiedyś zaciąży,ale co Ty możesz wiedzieć skoro jesteś pewnie w wieku szkolnym,zasrane gimgówno,nie martw się - minie Ci ;) :O

Gość gsgesges
sa piekne, daja zycie, wy faceci tego nie potraficie, to pod naszym sercem rowija sie czlowieczek, to jest piekne przezycie, dlatego jestescie niekompletni, kobiety sa wspaniale

Gość KObiety
Dobra-przestajemy zachodzić,a wy przestajecie dzieci produkować:)

Gość ja też uważam ...........
że kobiety w ciązy są ohydne, obrzydliwe i faktycznie powinny na ten czas siedzieć w domu jestem kobietą i brzydzi mnie ten stan

Gość a po urodzeniu mają pretensje
do chłopa, że mu kutas zmalał.....

Gość ....D....
A mimo to lubicie Nas przytulac, głaskac po brzuszku i całowac ... Kłaśc głowę na na brzuszek!!

Gość kaRiNka_
a ty skąd się wziąłeś mądry gościu? z ohydnej obrzydliwej hipopotamicy? o własnej matce tak mówisz? dno

To zależy od kobiety, jedna w ciąży wręcz kwitnie, a druga - cóż... Ale czy to wazne?

Gość KociołpełenZgroz
E mądry gościu Daj mi twoje zdjęcie mam ochotę na kanapkę z pasztetem!!

Gość POoojxbxsss
Zal .. Dzieci do nauki a nie o kobietach w ciąży dyskutować !

Gość kaRiNka_
pewnie to gimnazjalista zrobił dzidzię swojej koleżance i nie chce żeby było widać

Gość szoofelka
Czy jest tu jakaś cieżarna, która by sie przejęła tym stwierdzeniem jakiegos małolata, co ma ferie? Bo mnie to jakos zupełnie nie rusza, raczej mnie to rozśmiesza :) Ciężarne maja to do siebie, ze w końcówce ciaży mają duzy brzuch i z reguły są trochę tęższe niz w swoim normalnym stanie, co nie znaczy, ze są ogólnie grube, bo np. stałam sobie ostatnio w kolejce, ja w 9 miesiacu, przede mną dziewczyna nie więcej niz 20-letnia raczej nieciężarna, a dupe miała taką jak 3 moje plus wałki na plecach i sadło wylewające się spod zbyt krótkiej kurtki. Raczej nie wygladałam przy niej źle :P A że bebzol mam duży? No to mam, za 2 tygodnie juz nie bedę miała :) A czy sie podobam jakimś uczniom 14-letnim, to mnie za bardzo nie obchodzi.

Gość madry gosc
Ja nie jestem 14letnim uczniem tylko dojrzalym mezczyzna ;) mam taki poglad na temat ciezarnych i koniec kropka. Do tej pory nie mamy z zona dziecka bo nie chce stracic zainteresowania po ciazy :)

Gość szoofelka
Moze dorosłym, ale dojrzałym to raczej nie. To jak w tym kawale, jak baba w autobusie drze sie na pijaka -pan jest pijany -a pani jest brzydka -ale pan jest pijany! -ale ja jutro bedę trzeźwy Twoja partnerka spokojnie za rok może byc znowu laską, ale ty durniem to pozostaniesz chyba już na zawsze

Gość Ineenna
Mam odruchy wymiotne gdy czytam wpisy takich kretynów. Szkoda, że twój ojciec takiej opinii nie miał, może wtedy takich infantylnych mężczyzn na świecie byłoby mniej.

Gość nie obrażaj swojej
matki bo tez była w ciąży z Toba :-)

Ciaza jest czyms najbardziej naturalnym na swiecie. Kobieta w ciazy nie musza was pociagac ale teksy w stylu obrzydliwe sa nietaktowne.

Powinny nie odsłaniać brzucha i siedzieć w domu, bo Autor widzi przez ściany.

Gość baby lubią być w ciąxy
bo wtedy wydaje im się, ze robią coś dobrego dla ;ludzkości, że swoje nogi rozstawiły z pierwszym lepszym lumpem spod sklepu,. fuj

Gość Marcin84w
dla mnie kobieta w ciąży nie jest obrzydliwa ale jest kompletnie asexualna.Nie widziałem jeszcze ładnej laski w ciąży. Po ciązy nawet najładniejsza panna nie wraca do swojego dawnego wyglądu. Moja ocena jej wyglądu spada wtedy o 1 automaniak. Czyli super laska 5 automaniaków po ciązy ma już 4 a średnia laska 3 automaniaki po ciąży staje się pasztetem z oceną 2

Jeżeli coś wam się byki nie podoba,to wiedzcie,że do życia kobietom nie jesteście niezbędni.Do TYCH RZECZY to jesteście pierwsi,a jak co do czego,to umywacie łapy! Nie macie prawa w taki sposób wypowiadać się o kobietach! Co wy możecie wiedzieć o ich ciele i psychice!

Gość maxkolanko
nie miej pretensji do facetów że lubią sex. Bo mało kto chce przez następne 20 lat płacić grubą kasę za chwilę przyjemności. Też powinnaś się sporo dowiedzieć o męskiej psychice. Kobiety chcą dziecko z najlepszym partnerem,a faceci chcą mieć jak najwięcej najlepszych partnerek. Taka jest ludzka natura i nikt nie powinien się czepiać bo nie ma o co.

Gość Ineenna
A żeby wam tak raz w miesiącu krew z fiuta leciała, a potem w ciąze zachodzili. O wtedy jacy by byli biedni...

Gość maxkolanko
a dostań kopa w jajca to zobaczysz czy nie lepiej już być w ciąży

Gość Ineenna
A dostań kopa w zaawansowanej ciąży to zobaczysz czy nie lepiej mieć jajca. A wiesz co chętnie bym ci przylutowała w twoje "Cenne" klejnoty.