Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madry gosc

kobiety w ciazy sa obrzydliwe , jak hipopotamice

Polecane posty

Gość maxkolanko
ale tylko językiem. No i nie są cenne,one są bezcenne!

Gość Ineenna
Faceci! Trochę wyrozumiałości, zachowujecie się jakbyście jaskiniowcami byli... Co rusz słyszę jakieś wasze durne opinie. Opinie zadufanych w sobie, niedowartościowanych i poszkodowanych bufonów. Spójrzcie na siebie nim ocenicie innych.

Gość Kirsten88
Jestem kobietą i uważam, że autor ma rację ! Mój ex-mąż ciągle chciał dzidzie, brzuszek itp. Ja mu odmawialam przez 3,5 roku w końcu pyta mnie czemu ja nie chcę być mamą chodzić dumnie z brzuszkiem, no to mu powiedziałam: ,, Wybacz, chcę zachować wygląd obecny. Bycie inkubatorem zniszczyłoby moją urodę może nie zjawiskową ale nie najgorszą". Po tej wypowiedzi były ciche dni a potem usłyszałam: ,,Chcę rozwodu!". Teraz mija 8 miesięcy od rozwodu. Na początku było mi smutno ale teraz wiem że dobrze się stało.

Gość gość
Ja tam się zgodzę z autorem postu, kobiety w ciąży nie wyglądają za pięknie, a przynajmniej takie jest moje zdanie ;)

Gość gość
sa obrzydliwe

Gość Today1

Obleśne sa baby w ciąży, szczegolnie te co cały czas łapią sie za wielki brzuch i wydaje im sie ze wszystko im sie należy i sa takie piękne . Drogie panie ciąża to stan obrzydliwy, wyglądacie jak foki, wielkie nalane ryje, spuchnięte nogi a niektóre jeszcze popuszczaja moc. Gdy urodzą większość z nich nadal jest kaszalotami i myślą ze jak maja bachora to mogą wszystko. Nawet wywalić swojego cyca i karmić bachora w miejscu publicznym. To jest czynność fizjologiczna jak sikanie wiec wypadałoby sie udać w miejsce ustronne. Należy tez wspomnieć jak babom ucieka mozg wraz z mlekiem. Gadają tylko o swoich pomiotach ze takie piękne, mądre i bystre . Haha a zazwyczaj tali bachor nie wyglada lepiej niz kupa a i inteligencja ameby. Dajcie ludziom spokoj i siedźcie ze swoimi gowniakami w domach