Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorcia^^^

CZY TO CIĄŻA??????

Polecane posty

Gość Dorcia^^^

dziewczyny! poradzcie mi. bardzo sie denerwuje czy czasem nie jestem w ciazy! to zly czas na dziecko. Są szanse ze jestem? prosze pomóżcie!!!! Owulacjaa konczyla mi sie 4 lutego a 5 kochalam sie z moim facetem bez zabezpieczenia ( mial to byc stosunek przerywany) ale facet nie zdazył wyjsc i sie spuścił we mnie.... jestem teraz przeziebiona i nie chce robic testu bo to moze miec wplyw na wynik. pomóżcie mi.... jesli juz niby bylo po owulacji to moge byc z ciazy???????

Gość poczekaj do dnia spodziewanej
miesiaczki bo teraz to i tak nic test ci nie da, chyba ze test z krwi. Mozesz isc smialo mimo przeziebienia. Bo to nie ma wplywu. I na sikany test przeziebienie nie ma wplywu.

Gość Dorcia^^^
jutro powinnam dostac okres... piersi zawsze rozly mi troszke przed okresem tak jest i teraz ale, zawsze tydzien wczesniej bardzo bolal mnie brzuch a teraz nic....

Gość mru mru mruu
Dorcia^^^ a skąd iwesz ze mialam owulacjie??? uzywasz testów owulacyjnych mierzysz temperature? tu nikt wrózka nie jest zrób test albo czekaj do dnia@ trzeba bylo wczesnij myslec jak sie gzilo bez zabezpieczenia!!!

aaa to sorki, nie doczytalam. Stresujesz sie to i masz inne objawy nadchodzacej miesiaczki. poza tym z tego stresu to ci sie moze przesunac. Jesli jutro masz jej dostac to zrob test dla pewnosci jutro badz pojutrze jesli nie dostaniesz @

mru mru mruu - gzilo? mowisz na swoim przykladzie. Wyobraz sobie ze niektorzy maja to szczescie i kochaja sie ze swoimi mezczyznami a nie gza. Zalosc.

Gość Dorcia^^^
ej poprostu pytam. wiem ze nikt tu mi nie powie na 100% czy jestem czy nie. poprostu jestem mloda, napewno sa tu ludzie bardziej orentujacy sie w tym odemnie. Poprostu zapytałam, bo sie martwie:( kiedys ktos polecil mi zeby sprawdzac kiedy owulacja i wogule w kalkulatorze dni płodnych w necie i sprawdzam bo miesiaczki mam bardzo regularne

Gość no niestety tu
niema wrózek ani jasnowidzów poczekaj autorko do dnia@

Dorcia spokojnie :) jesli masz regularne to dobrze, poprostu jak jutro nie dostaniesz to zrob test. :)

Gość Dorcia^^^
denerwuje sie strasznie;( mam mature za 2,5 miesiaaca a tu teraz takie przez poprostu nieuwage.... a jeszcze facet mi nie pomaga, bo On twierdzi ze napewno nie jestem. A wcale nie ma podstaw zeby tak uważac:(

Gość co zrobic na
ludzka glupote!!!! trzeba bylo lepiej uwazac tak bywa

Gość dooooo 000
poczekaj do dnia spodziewanej a ty co adwokat buahahhahahaha

Gość Dorcia^^^
dobra zaczekam, ale zwykle przed okresem strasznie boli mnie brzuch, spodziewany okres jutro a tu nic....wcale mnie nie boli. dziewczyny, uważacie że dziecko w moim wieku to stanowczo za wcześnie???? przypominam, ze mam w tym roku 19lat.

Nie chcę cię straszyć, ale mój pierwszy objaw ciąży to właśnie brak tego bólu brzucha przed okresem.

Gość Dorcia^^^
kreska100 ------------> własnie to mnie martwi;( bo nigdy tak nie było, zawsze byl ból i to tydzien wczesniej i tak nudził mnie ten brzuch aż do okresu

ja zawsze prrzed okresem bylam zła jak osa i wiedzialam ze dostane w grudniu bylo tak samo przed terminem@ bylam normalnie wsciekla ale tym razem okres nie przyszedl i jestem w 10 tc. Nie martw sie bo tylko spotęgujesz objawy bądź dobrej myśli

Gość Milka;)
mówicie zebym była spokojna, staram sie. ale, jak sie nie denerwowac gdy sie ma 19 lat:( nie jestem wstanie byc teraz matka;(

Gość Dorcia^^
mówicie zebym była spokojna, staram sie. ale, jak sie nie denerwowac gdy sie ma 19 lat nie jestem wstanie byc teraz matka;(

na to sie prawie nigdy nie jest gotowym chyba ze kobieta ma juz dziecko;)

Gość Dorcia^^
a uważasz ze to troszke głupio miec dziecko w tym wieku?

nie nie uwazam ze to głupio kazdy ma dzieci wtedy kiedy chce lub wpadnie ale to nie znaczy ze źle czy głupio;)

Dorciu ja pisalam mature bedac w 4 mc ciazy i to planowanej dodam ze mature pisalam rok pozniej niz powinnam bylam juz po slubie itd ! zrob test ciazowy i nie boj sie :) zdalam mature i to bardzo dobrze !wazne zebys poinformawala dyrekcje lub wychowawce o sytuacji

test test i jeszcze raz test. w dzien spodiwaanej miesiaczki a jesli ona sie nie pojkawi to zrob test z krwi, ale minimum 10 dni po stosunku, aby ewentuaby poziom b-hcg zdazyl wzrosnac na tyyle by testy go wykazaly.