Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość open the doorr

Skierowane do facetów, od kobiety!

Polecane posty

Gość open the doorr

Czy wam napawde tak trudno jest zrozumieć nas kobiety? :O czy tak ciężko wam: - nie zarywać do innej, jak przed chwilą sie nami interesowaliście? :O - być choć troche romantyczni? dbać on nas? kochać? - przytulić czasem spontanicznie ot tak? - nie przerzucać sie nagle na inną, jak z nami wam sie jeszcze nie dawno dobrze układało? :O - ale chyba najgorsze jest to że lubicie ZGRYWAĆ Z SIEBIE NIE WIADOMO KOGO, i pierwsi nie napiszecie esa albo w ogóle nie odpisujecie. ciężko kurwa?!! jesteście małymi bezmózgimi idiotami którym trzeba wszystko mówić wprost :O

Gość kwartnik
kobiety to jednak mają klapki na oczach , naprawdę nie rozumiem dlaczego kobieta ma pretensje za to, miałem bezczelność odezwać się do jej koleżanki ?

Gość matoll
obciagasz z polykiem ? moze wypluwasz i dlatego kazdy facet cie rzuca ..

Gość Maurycy Szogun
"ale chyba najgorsze jest to że lubicie ZGRYWAĆ Z SIEBIE NIE WIADOMO KOGO, i pierwsi nie napiszecie esa albo w ogóle nie odpisujecie." Hahaha uśmiałem się : I KTO TO MÓWI! Przecież to wy zawsze smędzicie, że to facet ma zrobić pierwszy krok, pierwszy ( i drugi i trzeci i czwarty...) zaprosić na rande, Pierwszy zadzwonić bo jak nie to "on o mnie się nie stara, a ja się nie będę narzucać , go wyjdę na łatwą/zdesperowaną. Ogarnij się dziewczyno