Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJedna___

Bo jestem chuda:/

Polecane posty

Gość TakaJedna___

Zawsze bylam b. szczupla i czesto mi dokuczano z powodu mojej wagi ;( cale zyie probuje przytyc, z marnym skutkiem - co przytyje to uda mi sie zgubic w szybkim czasie. nie wygladam jak anorektyczka ani wychudzona osoba, ale mam niedowage i rzeczywiscie to widac. pzrestalam ostatnimi czasy przejmowac sie swoja figura az do dzisiaj, kiedy ktos mnie znow skrytykowal :/ do mojej mamy przyszla kolezanka ktorej dawno nie widzialam. kiedy mnie ujrzala zaczela zawodzic nade mna jaka to ja jestem chuda, ze chlopaki nie lubia przytulac sie do kosciotrupow itp. zabolalo. tak sie sklada ze dla mojego chlopaka mam idealna figure nie wiem jaki sens byl w tym co mowila :( nie wiem czemu ludzie przy kosci - jak ta kobieta, tak bardzo lubia dogryzac szczuplym. przeciez to jest niekulturalne a nikt im tego nie wytyka ! :/ To tyle. Pewnie byly juz takie watki na forum, ale musialam sie wygadac... ufff

skoro chłopakowi się podobasz to nie wiem czym się przejmujesz? :D ja Ci zazdroszczę, od lat muszę się pilnować na każdym kroku, aby utrzymać figurę :o jesteś szczęściarą :classic_cool:

Gość saalp09876
niestety, ale jak grubej osobie powiesz, ze jest GRUBA, to jest zle. Ale nikt nie patrzy w 2 strone i wydaje im sie, ze chude osoby mozna obrazac. Glowa do gory :*

Gość taki... jeden
mi się podobają szczupłe chudziutkie i filigranowe dziewczyny więc się nie martw i nie przejmuj - ;) :)

Gość TakaJedna___
Dokladnie, jesli odpowiesz cos grubej osobie na temat jej wygladu zeby sie odgryzc to wyjdziesz na kogos niewychowanego, a juz chudymi osobami to mozna pomiatac ?

Gość taki... jeden
PS. - najlepiej się takiej odgryź ostro, stanowczo kulturalnie gwarantuje, że więcej tego nie zrobi

co wy opowiadacie :D grubym i przy kości tak samo ludzie dogryzają :)

Gość TakaJedna___
dzieki:* a co proponowalibyscie powiedziec zeby sie takiej osobie odgryzc?

Gość saalp09876
no ja sie raczej nie spotkalam z czyms takim, ze np wchodzi gruba osoba do pokoju i ktos mowi "Boze,jaka Ty gruba, zaden chlopak Cie nie bedzie chcial" :P za to jak ktos jest chudy, to nikt nie ma oporow z komentowaniem wygladu. Ciekawe czemu.

Gość TakaJedna___
nie wiem, nie spotkalam sie z tym jeszcze :) poza tym dziwnie bym sie czula obrazajac czyjs wyglad, w dodatku starszej osoby ode mnie

Gość TakaJedna___
Do tego (dziesiaj) : jak malo zjadlas na obiad, powinnas jesc wiecej zeby sie troche poprawic....

babcia mojego męża wali takimi tekstami :D znaczy odnośnie bycia za grubym lub za chudym :D dla niej nikt nie jest "w sam raz" :classic_cool:

Gość saalp09876
autorko, a z ciekawosci, mozesz napisac ile wazysz i ile masz wzrostu? Szkoda,ze ludzie nie wiedza jak ciezko jest przytyc. Schudnac jest duzo, duzo latwiej. A jak ktos ma szybka przemiane materii, to nic nie zrobi ;/

Gość nprzykład
"a może Pani powinna się odchudzić to będzie wtedy taka zgrabna jak Ja" :P efekt gwarantowany :P

Gość TakaJedna___
161 cm i obecnie 43 kg wagi. wiem, wiem, malutko... :(

Gość TakaJedna___
nprzyklad - dobre :p postaram sie kiedys zastosowac :)

Gość saalp09876
nprzyklad - dobre :P ale jestes niska, wiec to az tak tragicznie nie moze wygladac :) jestes filigranowa i juz.

Gość dadasdss
mam tak samo co ty jeżeli chodzi o wage i powiem ci cos dziewczyno: miej to w dupie, kiedys bardzo czuła byłam na takie uwagi i bardzo mnie to bolało, ale teraz sie tym nie przejmuje i tak jest lepiej prawda jest taka ze jedni lubia chudsze dziewczyni inni grubsze, a niekotrzy calkiem zwyczajne, a tej babie(która pewnie ci zazdroscila) tzrebabyło powiedziec że twój chlopak lubi twoje kosci

Gość TakaJedna___
chcialabym z 5 kg przytyc. ostatnio wzielam sie za cwiczenia, ale dlugo to nie potrwalo, bo mam slomiany zapal ;) przypomnialo mi sie cos jeszcze, mam kuzynke, jest wyzsza ode mnie i tez narzeka po cichu do meza ze jest chuda. ale gdy spotykamy sie przy jakims swiecie to zawsze musi mi wytknac to ze jestem taka szczupla. chyba dowartosciowuje sie tym ze znalazla kogos chudszego od siebie

Gość TakaJedna___
szkoda ze od razu nie przychodza takie madre odpowiedzi do glowy. dzieki Wam za zainteresowanie:)

Gość grazkatoja
Mówisz po prostu "dziękuję za rady, ale jestem zdrowa i zadowolona z tego jak wyglądam".

Gość A ja się dziwię Tobie
Na Twoim miejscu od razu bym się jej odgryzła, odnosząc się oczywiście do jej tłuszczu. Jak ona nie ma żadnych skupułów Cię obrażać, to dlaczego Ty je masz mieć?

Następnym razem zdziw się przy niej, jak to możliwe, że w jej przypadku liposukcja się nie udala, skoro u wszystkich poza nią daje tak fantastyczne efekty. :-D Niech i ją poboli, to się odpieprzy od Ciebie i innych chudych osób.

Gość TakaJedna___
nie lubie obrazac innych, poza tym nie przyszlo mi w pore nic odpowiedniego do glowy, powiedzialam jedynie ze nie musze jej sie podobac i juz odpowiadam temu komu mam odp... ale i tak jakby tego nie slyszala tylko dalej swoje:/

nprzykład "a może Pani powinna się odchudzić to będzie wtedy taka zgrabna jak Ja" efekt gwarantowany Dopiero teraz doczytałam. Super! A do Autorki - czym Ty się w ogóle przejmujesz? One to mówią z zazdrości. Ciesz się, że tak mało ważysz, a nie martwisz głupimi tekstami czy tym, że nie możesz przytyć. A po co masz przytyć? Żeby zasilić szeregi tłuściochów?

Gość Rozmiar 40 :(
Następnym razem odgryź się słowami, że twój chłopak przynajmniej da radę Cię objąć bez wysiłku i dobitnym wzrokiem spójrz na wałeczki osoby Ci dogryzającej ;)

Nikt Ci nie każe obrażać innych, tylko nie pozwalać siebie obrażać. A wtedy nic nie działa tak dobrze i tak nie zamyka dokuczającej osoby jak złośliwa, inteligentna riposta.

Gość TakaJedna___
da sie to jeszcze zniesc ze strony grubej baby, gorzej jak to mowi ktos plci przeciwnej np. jakis wujek czy kolega rodzicow.. :(

No i co z tego, że mówią? Ja też jestem zbyt chuda, a się tym nie przejmuję. Jeśli tekst nie jest złośliwy, to puszczam mimo uszu albo traktuję jak komplement, a jeśli ktoś mnie obraża, to się odgryzam i ta osoba więcej nie odważy się mi dokuczyć.

Gość TakaJedna___
Z tym masz racje, kiedys, kiedys, odpowiedzialam cos takiego kolezance w liceum i wiecej nie uslyszalam od niej nic na temat wygladu