Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki siaki owaki

Czy warto startować do zatwardziałej singielki?

Polecane posty

Gość Taki siaki owaki

Czy do kobiety która praktycznie zawsze była sama, bo.... (i tu można sobie wymieć co dusza zapragnie ;) (np bo żadem nie był odpowiedni ;) która ma już troche tych wiosen za sobą, czy warto próbować?

jezeli ci się podoba to tak co masz do stracenia? nic nie ryzykujesz, raczej ciebie nie zgwałci ani nie pobije :D

Gość Taki siaki owaki
to jest pytanie do zatwardziałych singielek :) próbuje się wczuć w umysł Takowej

Gość I bardzo dobrze
Mystery - a wiadomo? ;-)

Musisz ją po prostu sobą zafascynować, pokazać, że jesteś inni niż większość facetów, inaczej nie masz szans :)

Gość I bardzo dobrze
Autorze - oczywiście, że warto. A może okaże się, że to ta jedna jedyna? Nie dowiesz się, dopóki nie spróbujesz. Powodzenia!

Gość Taki siaki owaki
no właśnie spróbowałem i mnie olała :D a może bardziej tak :-/ Inny to ja jestem, chyba aż zbyt orginalny ;) jak taką zafascynować? Prosze o kolejne wpisy, bo mnie nuruje ten problem

skoro spróbowaleś i olała to już wiesz czy masz u niej szanse

Może po prostu jej się nie spodobałeś ? Nie mówię, że wygląd jest najważniejszy, bo nie jest ale znaczenia ma.

Gość agata32aga
o 13.51 zali sie gosciu na forum, a o 14.09 juz go olala.

Gość Taki siaki owaki
Agata to nie tak - to bylo jakiś czas temu, i poprostu mnie to męczy bo chyba nie jestem aż taki straszny ;) a potraktowała mnie niezbyt, nie chce pisać szczegółów Wtedy jeszcze niezbyt wiedziałem kim jest itd a że nie miałem z Taką nigdy do czynienia to chciałem się dowiedzieć, ale widze że temat niebyt się rozkręca

Gość dove4455
ale powiedziala ci, że chce byc sama czy to o tej zatwardzialej singielce to tylko twoja wersja ??

Gość dove4455
bo czasem kobiety po niezbyt dobrych doswiadczeniach z facetami , przyjmuja taką poze, zeby uniknąc kolejnego zranienia, rozczarowania

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyyyyzzzzzzzzzz1
No ale w końcu o kogo chodzi o Ciebie czy o nią ? może dorabiasz filozofie tam gdzie jej nie ma? może olała cię bo ją wkurzałes -( ...) - wpisz co chcesz. Może czeka na wielką miłośc? Jest po prostu romantyczką? A może jest tak zatwardziała,że już dla niej jest za późno,że jest nie do uratowania?Wtedy powodem zawsze jest samotnośc, brak odpowiedniego, satysfakcjonującego kontaktu z drugim człowiekiem, pustka, wtedy po ptokach. A może 101 innych powodów. Napisz normalnie wprost o co ci chodzi to i dyskusja się rozwinie.

Gość I bardzo dobrze
dove4455 bo czasem kobiety po niezbyt dobrych doswiadczeniach z facetami , przyjmuja taką poze, zeby uniknąc kolejnego zranienia, rozczarowania Dokładnie tak. Wiele z tych kobiet po prostub przejechało się w życiu, i to czasem nieraz. Potrzebują, by ktoś po prostu pokazał im, że naprawdę mu na nich zależy i że mogą obdarzy ć go zaufaniem, że on na to zaufanie rzeczywiście zasługuje. Do tego potrzeba Twojego starania się, przyjaźni i pokazania, że solidny z Ciebie cżłowiek, to znaczy że nie porzucisz jej, gdy tylko pojawią się jakieś problemy, że będziesz przy niej trwał, bo ją kochasz. Czyli jedno słowo: czas. I brak pośpiechu.

Gość I bardzo dobrze
A jeśli chodzi Ci tylko o pociąg i seks, to od razu sobie odpuść. To nie ten typ kobiety.

Gość zatwardziała singielka
"i bardzo dobrze" dobrze pisze :) nic dodać, nic ując.

Gość I bardzo dobrze
zatwardziała singielko - dziękuję. :-)

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyyyyzzzzzzzzzz1
Każdy ma te same obawy i wahania bez względu na to do jakiego worka się go wrzuci.

no właśnie spróbowałem i mnie olała a może bardziej tak :-/ Inny to ja jestem, chyba aż zbyt orginalny w jakim sensie jest przy niej "inny"? wyznajesz mormonską poligamię? :)

Gość zatwardziała singielka
I bardzo dobrze - proszę uprzejmie :) szkoda, że autor tematu gdzieś się ulotnił, bardzo jestem ciekawa, cóż takiego złego zrobiła Jego niedoszła wybranka ;)

Gość sarnaaa
"Czy warto startować do zatwardziałej singielki?" po co jak i tak nic z tego nie bedzie

Gość Taki siaki owaki
nie nie zniknąłem "a potraktowała mnie niezbyt, nie chce pisać szczegółów" tyle musi wystarczyć, ale chętnie poczytam, co macie jeszcze do napisania Nie, nie szufladkuje Jej, chciałem pewne rzeczy zrozumieć dlaczego jest własnie Taka, to co napsaliście może i jest prawdą, tego nie wiem, może też jest zupełnie inaczej dało mi to do myślenia :)

Gość I bardzo dobrze
Sarna, a dlaczego od razu nic z tego nie będzie? Bardzo często taka postawato jedynie postawa obronna przed kolejnym zaufaniem komuś, kto znów po zdobyciu jej zaufania spróbuje ją wyroloiwać i zabawić się jej uczuciami albo wykorzystać. Dzisiaj repertuar takich manipulantów jest ogromny, a i tych drani jest nadzwyczaj wielu. Chyba normalne, że ten, kto szuka prawdziwego uczucia, nie zadowoli się jedynie jego ochłapami czy namiastką?

Gość I bardzo dobrze
Tylko że mężczyźnie musi naprawdę na tej kobiecie zależeć, musi ją traktować serio i być gotów na bycie cierpliwym, na bycie zawsze obok, gdy będzie go potrzebowała. Oczywiście myślimy tu tylko o takich mężczyznach, którzy mają dobre intencje, którzy są zainteresowani tą kobietą, a nie tylko chcą się z nią przespać - tacy nie mają nawet co zaczynać, bo szybko dostaną kopniaka.

Gość wracając do tematu..
też postanowiłam, że już zawsze będę sama. Po tym jak zawiodłam się na moim ex. Nie wierzę, że istnieją faceci godni zaufania i miłości. Musisz pokazać, że na ciebie może liczyć w każdej sytuacji :)

Gość I bardzo dobrze
offerma - widocznie trafił na taki typ kobiety, która się nie szanuje zbytnio albo jest psychopatą, a tacy potrtafią być doskonałymi aktorami i mało która kobieta się w porę połapie, o co chodzi.

Gość Każda singielka,
jeśli się zakocha to porzuci swój samotny stan 🖐️ teraz tylko spraw, by nie mogła o tobie przestać myśleć - do dzieła ;)

Gość I bardzo dobrze
wracając do tematu - ja też już mało wierzę w takich mężczyzn, no ale mam przykłady niektorych mężów moich przyjaciółek czy mojego przyjaciela, po których codziennym zachowaniu widać, że są porządnymi mężczyznami, którzy szczerze kochają swoje kobiety, i to miłością "zdrową", a nie uprawiają jakieś gierki. Ilekroć tracę nadzieję, wystarczy, że sobie o nich przypomnę i już wtedy wiem, że niesprawiedliwe b yłoby wrzucać wszystkich do jednego worka. I mam nadzieję, że kiedyś ktoś taki mnie pokocha. :-) Wam też tego życzę!

Gość Poola Moonoola
po czy oceniłeś, że ona jest zatwardziałą singielką?