Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEviatann98fef

Pytanie do dziewczyn czy prawda wyjdzie na jaw ???

Polecane posty

Gość LEviatann98fef

czy jesli powiedzioałbym dziewczynie ze nie jestem prawiczkiem i przespałbym sie z nią to ona pozna ze jestem prawiczkiem ?? czy moze przejdzie takie oszustwo ?

pewnie stracisz dziewczyne bo sex bedzie chujowy kiedy okaze sie ze bladego pojecia nie masz w tym temacie... coz... staraj sie chlopcze

Gość nkjknjnjklbhfukslgbr
jest jakas tam szansa ze nie pozna jesli jestes dobrym ogierem i massz wrodzony talent

Gość pewnie, że pozna podczas seksu
Prawiczek inaczej się zachowuje.

pozna pozna jeżeli ma jakieś doświadczenie chyba że nie bd się stresował ( w co wątpię) i nie skonczysz za szybko, więc po co kłamać?

Gość LEviatann98fef
No to ze niby jak inaczej sie zachowuje ??

Jeśli nie będziesz wcześniej zgrywał chojraka, że miałeś ogromne doświadczenie to może nie poznać. Jak nie chcesz się przyznać to powiedz, że masz niewielkie doświadczenie i dużo czasu minęło od ostatniego seksu. Może jakoś przejdzie. A jak "inaczej" zachowuje się prawiczek? :p To zależy od prawiczka, ale jeśli nie widział wcześniej nagiej, żywej kobiety to może się spuścić na sam widok cipki. 😴 :p

Gość LEviatann98fef
No to moze sie udac :) chociaz jak całowałem sie pierwszy raz w życiu z dziewczyna to ona powiedziała ze robię to swietnie ale nie wiedziała ze robie to 1 raz

a można poznać twój wiek , bez obrazy ale twoja ostatnia wypowiedz podpowiada mi ze nie wiele . od całowania do sexu, dobrego sexu długa droga

Gość LEviatann98fef
mam 20 lat

Gość LEviatann98fef
Jeśli nie będziesz wcześniej zgrywał ch*jraka, że miałeś ogromne doświadczenie to może nie poznać. Jak nie chcesz się przyznać to powiedz, że masz niewielkie doświadczenie i dużo czasu minęło od ostatniego seksu. Może jakoś przejdzie. no i właśnie dokładnie tak mam zamiar zrobić

Gość Nigeria76
A po co ściemniasz??? Wbrew pozorom wiele dziewczyn ucieszyłoby się z tegp, że jej chłopak wcześniej nie spał z inną dziewczyną. Ja bym się bardzo ucieszyła. Akurat mi się trafiło inaczej no, ale truno. Jaki jest sens budowania związku na kłamstwie???

Gość Berlusconi bungabunga
Miałem tak, że to był pierwszy raz dla obojga, ja wiedziałem, że ona jest dziewicą, a ona chyba mnie nie spytała. Za jakiś czas w rozmowie wyszło, że ona sądziła, że miałem już doświadczenie, skoro wiedziałem, jak się za to zabierać. A to była tylko wiedza teoretyczna zdobyta z rubryk in struktażowych w prasie (to było 20 lat temu, nie było internetu, czytało się "Na przełaj" albo "ITD", wcześniej też "RAzem" :D

"A po co ściemniasz??? Wbrew pozorom wiele dziewczyn ucieszyłoby się z tegp, że jej chłopak wcześniej nie spał z inną dziewczyną. Ja bym się bardzo ucieszyła. Akurat mi się trafiło inaczej no, ale truno. Jaki jest sens budowania związku na kłamstwie??? " Po pierwsze kto mówi o związku? :D Po drugie nie jestem taka pewna czy wiele dziewczyn ucieszyłoby się z prawiczka :D Może dziewice, tudzież cnotki-niewydymki. 😴

Gość LEviatann98fef
Ojej no jestem prawiczkiem bo jestem nieśmiały. I nie chce zeby ona sobie pomyślala ze ja jakąś ofermą jestem

o ile chodzi ci o zwsiązwk a nie tylko sex ? tak czy tak nie kłam lepiej nie byłoby ci wstyd jak sie panna kapnie że kłąmałeś?

Ale przecież ona może tylko podejrzewać, pewności nie będzie miała nigdy.

Gość LEviatann98fef
o ile chodzi ci o zwsiązwk a nie tylko sex ? tak czy tak nie kłam lepiej nie byłoby ci wstyd jak sie panna kapnie że kłąmałeś? Tak chodzi mi o związek. tylko własnie tego jeszcze nie wiem czy on ma to juz za sobą

Gość posąg
Ale brednie niby jakim cudem się pozna co?Głupi jesteś czy jaki?Ściemniać nie umiesz?

Gość nie musisz klamac bo
niektore kobiety moglyby uznac to za duzy atut Ale jesli juz chcesz, to wrazie czego jak skonczysz za szybko, to powiedz, ze tak cie bardzo podniecila, ze nie dales rady dluzej

Gość prawiczek z xxxxxxxxxx
a czy pierwszy raz zawsze musi być nieudany i musi dojsc do szybkiego wytrysku ??????

Gość Ale nie wiem po co to ukrywasz
Przecież każda się ucieszy, że była twoją pierwszą kobietą

Gość Roseee
Przecież lepiej powiedzieć prawdę. Jak ci coś nie wyjdzie to dziewczyna będzie dla ciebie bardziej pobłażliwa.

Gość Roseee
Wstydzisz się tego, że jesteś prawiczkiem?

"a czy pierwszy raz zawsze musi być nieudany i musi dojsc do szybkiego wytrysku ??????" Nie zawsze :)