Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEviatann98fef

Pytanie do dziewczyn czy prawda wyjdzie na jaw ???

Polecane posty

Gość LEviatann98fef
Wstydzisz się tego, że jesteś prawiczkiem? Tak wstydze sie tego. dla chłopaka w tym wieku to nie jest powód do dumy

Gość najpierw naucz sie zakladac
gumke, hehe. ja po moim bylym tez nie poznalam. jakos nigdy o tym nie rozmawialismy a ja wychodzilam z zalozenia, ze na pewno mial kogos przede mna, bo byl zarabiascie przystojny i do niesmialych tez nie nalezal. po seksie poszedl wyrzucic gume do kibla, ja krzycze nie do kibla bo sie cos zapcha! a on na to- nic sie nie zapcha, zawsze wyrzucam do kibla :) dopiero po jakims czasie sie przyznal, ale wtedy byl juz doswiadczony. zreszta jego pierwszy seks tez mu wyszedl zawodowo, a wiec? dasz rade :)

Gość ale mne to rozbawialo
"po seksie poszedl wyrzucic gume do kibla, ja krzycze nie do kibla bo sie cos zapcha! a on na to- nic sie nie zapcha, zawsze wyrzucam do kibla " mam nadzieje, ze sie nie zapchalo :) o ile w ogole udalo sie ja spuscic :)

Gość LEviatann98fef
a co jest powodem do dumy? zaliczanie wielu dziwek? Nie mówie ze takie zaliczanie to powód do dumy ale wiadomo w dzisiejszych czasach prawiczkami przestają juz byc dzieci w podstawówce

a ile ty masz lat, ze tak sie pieklisz?

Gość LEviatann98fef
juz mówiłem mam 20 lat

a ta twoja gwiazda ile ma lat i czy sama juz nie jest dziewica? sam musisz wiedziec, wogole nic jej niemow, zobaczysz jak wypadniesz po pierwszym razie :)

Gość LEviatann98fef
ona chyba nie jest dziewica ale tez nie wiem czy mówi prawdę bede wiedział jak sie przekonam osobiście :)

Gość ale mne to rozbawialo
mozesz sie nie przekonac bo u mnie np. pierwszy raz z wyjatkiem stresu niczym sie nie roznil od nastepnych, nie bylo zadnej krwi, ani nie bolala...normalny stosunek

Gość mgdymtjmytdjyt
jak masz dobrego zaganiacza to se poradzisz

Gość gumiastaaaaaaaaaa
najpierw naucz sie zakladac gumke, hehe. ja po moim bylym tez nie poznalam. jakos nigdy o tym nie rozmawialismy a ja wychodzilam z zalozenia, ze na pewno mial kogos przede mna, bo byl zarabiascie przystojny i do niesmialych tez nie nalezal. po seksie poszedl wyrzucic gume do kibla, ja krzycze nie do kibla bo sie cos zapcha! a on na to- nic sie nie zapcha, zawsze wyrzucam do kibla dopiero po jakims czasie sie przyznal, ale wtedy byl juz doswiadczony. zreszta jego pierwszy seks tez mu wyszedl zawodowo, a wiec?