Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdgggggggggggggg

CHCE OPERACJI PLASTYCZNEJ JESTEM BRZYDKA!!!

Polecane posty

Gość fdfdgggggggggggggg

Mam 21 lat jestem zdesperowana.... i brzydka... Skąd mam wziąć pieniądzę na operacje?????? nie chce dłużej tracić życia...jestem oszpecona!!!!!:(

Gość a ja brzydka i chora
chyba wyjadę z granicę. Póki co ratuję się trochę zabiegami z kwasem hialuronowym, ale szału nie ma. Rozumiem Cię.

Gość fdfdgggggggggggggg
Własnie kredyt... tu zaczynają się schody... szukam roboty Ale kiedy ja się dorobię na operacje ?????? Nie mogę już patrzeć na ten ryj który rujnuje moje życie całą moją postać...... jest tu ktoś kto ma takie niecne plany jak ja???? muszę to osiągnąć

Gość fdfdgggggggggggggg
Faceci patrzą na mnie z politowaniem zresztą to nie tylko o to chodzi.... Każdy współczuje mi mojej brzydoty... widzę to i czuję. A sama chce być ładną dziewczyną... brzydale nie mają szans w tych czasach CHCĘ ZMIANY. wstałam dzisiaj rano z zapałem że chcę coś zmienić muszę dążyć do celu.... czas wziąć się za siebie na poważnie

Gość Marta poetka
cudowny laser twqoich podlug podbudowuje stracone migdalki orzechowe szlifuje noc listopadowa za dnia opadaja nuklearne przebisniegi w waski prog kiedy majaczeje i pchala i gronostaj jednorakie skrzydla fruna w glebie ziemi nie jeden afganczyk tanczyl w rytmie czaczy do pustego wnetrzna obrocil sie w pyl zmarl trzy godziny przed smiercia

Gość a ja cie dobrze rozumiem
Ja cię rozumiem mam to w planach od dawna Opadajace brwi , zmarszczki pod oczami , brzydkie usta , kartoflany nos , podwojny podbrodek mimo niedowagi.... jestem zadbana ,staram sie jak moge ale i tak sie sobie nie podobam !! Nie moge patrzec w lustro na tej paskudny ryj :( Do pracy poszlam , musze to godzic ze studiami , czesto na nocne zmiany w hurtowni leków , harówa do tego niemili ludzie...ale zbieram Na wiosne wreszcie robie nos i usta , a reszte zobaczymy jestem rok starsza

Gość fdfdgggggggggggggg
super że nie jestem sama...... moje usta można oglądać pod mikroskopem ...a nos to jest istna zgroza...Długi z naprawdę solidnym garbem. Szacunkowo i z tego co już rozglądam się wyniesie mnie taka impreza 10- 15 tysięcy...

Gość sarnaaa
teraz to juz wszytkie sa brzydkie i tak zsotawi cie dla innej.

Wiesz ,że jest VAT na operacje ? :( Ale jesli masz garbka zalatwisz sobie zaswiadczenie od laryngologa i zrobią ci bez vatu... niestety ja musze zabulic 8 tys :O A co z reszta? Oddsysanie podbróbka 3 tys , usta - 1300-2000 , podniesienie brwi - jeszcze nie bylam na konsultacji ale ze 3-5 tys będzie , likwidacja ''dołów'' pod oczami kolejny tysiąc ehh

Gość dfv
poza wyjatkami nie ma brzydkich kobiet , a z tych naprawde brzydkich nawet cudotwórca nic nie zrobi , cos tam poprawi , ale i tak bedzie taka brzydka . wszystko sie rozchodzi o calokształt , włosy to ozdoba , troche makijażu , ubioru i juz jest inaczej pokaz zdjecie chociasz moze figury

Gość sarnaaa
własnie ...widzisz...tak czy siak i tak cie zostawi czys brzydka czy ładna. kot przy jednej dziurze to by z głodu dechł i to jest prawda.

Gość fdfdgggggggggggggg
Ale u mnie chodzi opis jest genialny naprawdę jestem zgrabna. Wysoka szczupła czarne długie włosy niebieskie oczy...... Tak wszystko pięknie ładnie tylko ta twarz wszystko niszczy mój wizerunek....naprawdę nos i powiększenie ust będzie moim wybawieniem.......pragnę tego z całych sił....... A co do podatku to nie wiem nic na ten temat..

Gość esszk
Nie chce was martwić ,ale jeśli ktoś jest obiektywnie brzydki to modelkami nie będziecie. Układu oczu , kości nie można zmienić (póki co) . Każdy chirurg wam to powie , trzeba mieć obiektywne oczekiwania. Można poprawić kilka defektów . A tyle operacji nie chciałabym mieć , podziwiam cię ,że się na to decydujesz ,ale ważne żebyś Ty była szczęsliwa.

Gość papryczka...........
Ust tylko nie róbcie kwasem, szkoda kasy. Szybko schodzi, nawet te gęste i efekt średni, ja rozważam korium, ale chwilowo brak funduszy. Mnie też nos szeroki denerwuje i wieczne cienie pod czami z dołami, ohyda. Co planujecie na te doły? Ja akurat nie narzekam na policzki. Czy układ oczu, choć piękny nie jest, to nie jest odrażający jak reszta...

Gość taaaaaaaaaaaaaa
bedziesz nawet mis swiata to i tak jak inna mu kawałek cycka pokaze to poleci. Tacy sa faceci. Aby sobie wsadzic i lehja na nasze uczucia. Przynajmniej przed kolegami bedzie miał sie czym pochalic ze kolejna "ładna" wyruchał :( smuttne ale prawdziwe.

Gość zwyczajny samiec
a ja wole brzydkie niz te plastiki po operacjach. :o

Tez slyszalam ,ze kwasem nie warto... skąd mam brac 2 tys co kilka miesiecy ? :O Aquamid - na stale ,ale czesto są grudki i efekt jest sztuczny , pozatym nie mozna go usunąc Korium to przeszczep z posladka tak ? Jest jeszcze metoda powiększenia gornej wargi przez wywiniecie czerwieni , ale to mi sie nie podoba , nie chce miec dzioba :/ Doly pod oczami...hm tylko kwas , innych metod brak :O

Gość fdfdgggggggggggggg
ale ja mam szpetne usta... cienkie napewno da sie je powiększyć one ogólnie nadają mojej twarzy taki wyraz nie wiem jak to powiedzieć złości dodaje mi to lat . A nos jest krzywy i szeroki to też idzie ewentualnie pod skalpel...

Gość dfv
szpetny to ty masz jak widze charakter i pstro w glowie =zalezy ci na tym na czym najmniej powinno , próznosc to okropny grzech

Gość jedno wielkie lol
A potem beda chodzily takie karpie napompowane silikonem :|

Co kilka miesięcy? Tak naprawdę dobry efekt utrzymuje się może do 2 miesięcy, potem już normalnie zanika, a w piątym zostaje po nim ledwo ślad. I to po jednym ml w jednej wardze. Szkoda kasy, ja się w to bawię, bo ja mam asymetrię i żałuję iż zaczęłam, bo wydałam już tyle co na korium, a mogłam mieć efekt na stałe. Tak, korium to przeszczep własnej skóry, z racji tego jest mniejsze ryzyko powikłań, tylko ta niewielka blizna jest mankamentem, ale co to dla mnie. http://www.aesthete.com.pl/korekcja_ksztaltu_ust.html

Jedyny silikon jaki się pompuje to ten w cyckach. A choć jestem płaska robić nie zamierzam. Powiększam tylko jedną wargę, ale nie wyglądam jak karp, po pierwsze umiar, a po drugie kwas się szybko wchłania i nie wydyma ust, chyba, że wstrzykujesz go cały czas.

Gość JaMialamm
Ja miałam powiekszane zarowno Teoyasalem jak i Juvedermem Nie pale , nie opalam sie , efekt mial byc na minimum 8-10 miesiecy... bzdura totalna ! Przez pierwszy tydzien usta byly opuchniete bylam megazadowolona potem zaczelo wszystki zanikac , ostatnie zastrzyki miałam pod koniec wakacji w sierpniu, w grudniu nic juz nie bylo widac :( Tez myslalam o aquamidzie ,ale lekarze odchodza od tego a ja boje sie powikłań ,naczytalam sie strasznych histotii o gulach , zgrubieniach itp

No ja też nie palę, nie opalam się, piję dużo wody, też powiększałam tymi preparatami u naprawdę świetnego lekarza i prawda jest taka, że powiększając właśnie w sierpniu już w grudniu nie miałam się czym popisać... Żenada. Ale ja powiększam już drugi rok. I niby kwas ma się dłużej trzymać, bzdura. A rozważałaś korium?

Gość cykucykucyku
Witam Was serdecznie :) Zapraszam Was do zapoznania się z ofertą sklepu Tutti Frutti Style. Znajdziecie tutaj odzież damską, biżuterię, kosmetyki, obuwie, ubrania i zabawki dziecięce, a to wszystko w konkurencyjnych cenach ! Możesz sobie sprawić przyjemność już za 4,90zł :) Towar jest nowy, dobrej jakości, w konkurencyjnych cenach, mamy bardzo tanie i szybkie wysyłki !!! Oferta sklepu znajduje się tutaj, obejrzyj koniecznie wszystkie strony ! Na pewno znajdziesz coś dla siebie: KLIK: http://tuttifruttistyle.ibutik.pl/ Nie masz konta na ibutiku ? Nic nie szkodzi! Złóż zamówienie przez e-mail, napisz nam swój adres i co zamawiasz!!! Oto e-mail do zamówień: tuttifruttistyle@o2.pl ZAPRASZAM !

Masz dwa wyjścia, implant, ale nie wiem czy są takie aby nie zrobiły mi z wargi kosmity lub właśnie korium. Tłuszcz bardzo drogi i też się wchłania. Cudów nie ma.

Gość a fe!
ale plastiki!

Gość dfv
ja piernicze , kto was stuka sztuczne laski / jacys pacyfisci ? idioci ? zakompleksione kmioty ? co wy soba reprezentujecie ? co macie w głowie ?

A chuj Cię to obchodzi kto mnie stuka? Nie mam w sobie grama plastiku, a powiększanie jednej wargi, by mieć symetryczne usta nie świadczy o mnie nic, zupełnie nic. Największe gwiazdy kina mają za sobą korekcje nosa, a nikt ich od płytkich pustaków nie wyzywa. To, że ktoś chce wyglądać lepiej, bo mu tego natura poskąpiła to nie przestępstwo, a ja ci się coś nie podoba, to nie czytaj. Prosta sprawa. A nie ubliżaj dziewczyno, którym już nie jest lekko.