Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdgggggggggggggg

CHCE OPERACJI PLASTYCZNEJ JESTEM BRZYDKA!!!

Polecane posty

Gość papryczka...........
Nie każdy podkład zawiera talk, zapewniam. Kwas hialuronowy jest naturalnym kwasem, który znajduje się w organizmie. Gdyby był rakotwórczy, wszyscy umieralibyśmy na raka. Ale to nie temat o tym Co kogo obchodzi, co robi z własnym ciałem? Pomagam innym, udzielam się jako wolontariusz, prowadzę bardzo proste życie, gdzie nie ma miejsca na wakacje, czy inne pierdoły, w dodatku jestem brzydka i mam masę defektów, poważniejszych od "kiepskich rysów", w lato muszę chodzić w długich spodniach i rękawie, a ktoś za marną próbę poprawienia wyglądu nazywa mnie egoistką? Zdecydowanie ma coś z głową. Rozumiem gdybym goniła za ideałem, ale ja gonię za normalnością. To wy macie obsesję na punkcie wyglądu. Ale zapytam, co wy robicie dla innych altruiści?

Gość dfv
skoro tak, to moze w ogóle maske załóż ! rany julek nic nie kuma , niczym rozdeptana zaba

Gość dfv
co robie ja np. dla innych ? i tak nie uwierzysz - wiec sama rozumiesz , ze prózny mój trud, a ja chwalipietą nie jestem , robie co robie i tyle , bo uwazam , ze tak trzeba

Gość dfv
jestem brzydki i zazdroszcze urody :P

Gość dfv
podszywy zbyteczne a uroda facetowi zbyteczna w wiekszosci wypadków , wystarczy spojrzec na piekne kobiety z jakimi facetami są , albo sie u ich boku pojawiają

Gość Pszychlazd
Jak jestes brzydka to nawet to ci nie pomoze

Gość fdfdgggggggggggggg
Ja szukam pracy ....Wysyłam cv gdzie się da... rozmyślam o wyjeździe za granice.. nie chce pracować na swoje marzenia w nieskonczonosc... Jest tu ktoś jeszcze??? nie akceptuje swoich wad ... nie chcę ich zaakceptować a chce zmienić. nie jest tak że wpadam w wir operacji plastycznych i po nosie będą cycki botoksy i nie wiadomo co.. chciałabym mieć prosty mały nos i pełniejsze usta a nie .....

Gość dcsd
to i tak nic nie zmieni - mozesz zmieniac w sobie co chcesz ! lecz ma sie to ni jak do tego czego oczekujesz

Gość dcsd
taaa na gorsze jak widać , a ile przed toba a o czym sie przekonasz z wiekiem ....? he he

przeslij zdjecie , to ocenimy. po co sie tak nakrecac

Gość gość
jestem zdesperowana, pomóżcie,jestem głupia, biedna, brzydka, nikt mnie nie posuwa. nawet jak już puknie kto od święta, to potem sie nie odzywa, nie odpisuje, chyba ze znowu chuć go najdzie. pisze wtedy pozno wieczorem. a mi sie ryczeć chce, ze w najlepszym wypadku moge robic jedynnie za pogotowie sexualne dla przecietniaków.