Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilkazlotychmonet

Jak można tak żyć w tych czasach ?

Polecane posty

Gość kilkazlotychmonet

W sobotę przeżyłam szok. Chrześnica mojej mamy (11 lat) ma ferie. Mieszka od nas około 50 km. Pojechałyścy do nich patrzymy a dzieci bawią się na podwórku. Mała ma 4 rodzeństwa. Brudne, całe w błocie w najlepsze się bawią. Mama mówi do małej, że zabierze ją na kilka dni do nas tylko niech leci się szybko wykąpać i ciuszki zmienić i jedziemy a mała na to, że nie może bo oni kąpią się tylko w środy i niedziele. Pomagamy im, oddajemy ciuszki po nas, kupujemy czasem paki na allegro lub w SH, ale nie wiedziałyśmy, że jest aż tak źle :( Od soboty jestem przygnębiona. Jest mi strasznie przykro. Jak zobaczyłam te dzieci, brud w domu... Nie wiedziałam, że można tak żyć w dzisiejszych czasach....ich mama nie wiedziała że przyjedziemy. Zawsze dzwoniłyśmy ale teraz mają zepsuty tel. Przewaznie było w miarę czysto jak byłyśmy a teraz tak z zaskoczenia nie zdążyli posprzatać. .... Przygnębiająca rzeczywistość ...

Gość alohasa
no niby tak, ale Ty nie mozesz poczuwac sie zle z tego powodu, zawsze mozesz pomóc to wszystko

Gość qkapsls
Mnie też przygnębia bieda:(

Gość daj im troche kasy
daj im troche kasy a nie jakies stare szmaty z lumpka. pewnie takich szmat maja cale szafy :o