Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soul kitchen

czy puścilibyście swoją kobietę SAMĄ na imprezę?

Polecane posty

Gość soul kitchen

moja żona wychodzi z siostrą i jeszcze jedną koleżanką - idą na rajd po knajpach. oczywiście nie mam nic przeciwko, ale oczywiście trochę się zastanawiam jak to wygląda w wykonaniu kobiet i generalnie czy pod wpływem alko mogłoby się wydarzyć coś ciekawego..... ale sam nie wiem co mam na myśli... drogie panie, czy wasi panowie nie mają nic przeciwko takim wypadom i hmmmmm..... czy jesteście grzeczne????

Gość co ma bak sie meczyc w
ufasz jej??? jak tak, to sie nie martw po sobie wiem, ze bym sie dobrze bawila i tyle

Gość Marta poetka
prosze o dni skazane na samotnosci o wyrwi wskazowke dnia powszedniego jednak cisza kocha wymowki lubi mnie a ja jaja plochotac w nicosc odnosna sobie pierwszemu lepszemu facetowi a we mnie pekaja recznie tkane szaliki cisza wola o pomste do dzbla trawy tak szerokiego w swej obudowanej stodole nic nieczeka za drzwiami jedynie mrok kolacze sie od drzwi do drzwi cisza karze i kaze jestem winna

Gość hue hue hue hue heu heu hue
ja sama chodzę, mój facet też sam wychodzi. ufamy sobie, w czym problem?

Gość po hvj samemu jak mozna razem?
?

Gość autorze tego postu ;)
ja czasem chodze sama do knajpy na piwo ze znajomymi i po prostu sie dobrze bawie Wymieniamy sie plotkami o znajomych, pytamy co u nas, smiejemy i po 2 maks 3 piwach zmykam do domu :) A jak maz ma mozliwosc to idzie ze mna :) i tak samo sie bawie z nim jak bez niego :)