Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 buszuj膮ca w d藕ungli 艂ona

wasze JEDNE ulubione perfumy to...

Polecane posty

Go艣膰 sz.
playboy new york, co z tego ze meski...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a co myslicie o
chanel 5?Ja szczerze m贸wi膮c jak pow膮cha艂am te perfumy to mysla艂am,偶e padn臋.Nie rozumiem zachwytu nad nimi.Jak dla mnie to jak bym w膮cha艂a jak膮s stara babci臋 z zaplesnia艂ego,zakurzonego domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ;adkja;k
ok Nikiforka, no tak podejrzewalam ze raczej lipa z tego bedzie..., ale dzieki za chec pomocy! pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grrrr..........
Chanel 5 to zapach dla ELEGANCKIEJ pani... a nie dla gowniary i podlotka :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co myslicie o
grrrr..........oj chcia艂abym by膰 ta g贸wniar膮 i podlotkiem ale latka ju偶 nie te.:-P chanel madmoiselle s膮 pi臋kne i jestem im wierna od 4l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sz贸fladka
Mnie te偶 sie te chanel nr 5 nie podobaj膮 i nie ma sie tu co wyzywac, czy dla starej baby, czy dla damy, czy dla podlotka - jeden lubi, inny nie. Dla mnie ten zapach jest zbyt ci臋偶ki. Moze jestem "podlotkiem", maj膮c 32 lata, ale dla mojej mamy, kt贸ra ma 57 lat, te偶 jest za cie偶ki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atojajajaja
christina aguilera "inspire" -- CUDE艃KO :)

Udost臋pnij ten post

Bvlgari POUR FEMME odnosnie chanel #5 ... mi sie ten zapach bardzo podoba, ale fakt - jest bardzo intensywny, jak ciepla pierzynka ;) mialam raz ewu de toilette - normalnie nie moglam go zniesc na sobie, musialam sie pozbyc. natomiast inne wersje eau, mimo ze stezenie zapachu wieksze, sa przyjemniejsze, tylko trzeba uzyc doslownie kropelke, nie psikac ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co myslicie o
konczita-no ja tez jestem zwolenniczk膮 delikatnego spryskania a nie,偶e ktos stoi ode mnie 10m i zapach moich perfum go dusi:-D

Udost臋pnij ten post

rozumiem ... z tym ze te chanel #5 to nawet na delikatne spryskanie sa za bardzo ... jest w nich cos dziwnego, jak dla mnie - ale mam mala fioleczke i jak tylko kropelke z niej zadam na nadgarstek czy skron - podoba mi sie, natomiast jesli nawet delikatny sprysk ... cos juz jest nie tak :o mam sentyment do tego zapachu, bo to byly pierwsze perfumy, kotre moja mama miala jak ja juz rozpoznawalam takie rzeczy ;) a co do coco mademoiselle - jak tylko wyszly nie moglam ich zniesc. natomiast po latach strasznie mi sie spodobaly i teraz je uwielbiam. sa da mnie lepsza, bardzie wywazona wersja chance. no i alure tez lubie. i to wszystko w sumie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lkds;lkd;
hej, tak to jest ta puma biala ale ta jest meska, a damska pachnie..hgmmm zajebiscie swierzo, taka eksplozja cytrusow. cos cudownego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lkds;lkd;
buszujaca a to dobre pytanie teraz sonbbie przypominam ze byla i szara puma tylko nie pamietam czy top byla ta sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moje ulubione to gama
by Giorgio Armani, Code i Diamonds, Calvin Klein Contradiction, Cacharel Amor Amor,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makutra
moje ulubione - Masaki Masaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edwsewsdfr
A moje ulubione to Dolce Gabbana - The one :) i Armani - Diamonds :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorotka z Oz
moje ulubione to Paul Smith Woman. od dawna ju偶 ich u偶ywam. zawsz臋 kupuj臋 perfumy w iperfumeria.pl . tanio i dobry sklep.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniiisiaaa
moj ulubieniec to moschino - i love love jest poporstu idealna i delikatna. CYTRUSOWA !!! najlepiej kupic ja na sensido.pl a 偶eby sie zarejestrowac to trzeba wejsc tutaj http://www.sensido24.pl/ kupi艂am ja za 109z艂 - 100ml tak偶e sie opyla. polecam !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Zdecydowanie najta艅szy sklep z oryginalnymi testerami parfumstore.pl/. Bardzo du偶o zam贸wi艂em, nawet dla rodziny i znajomych. Do tego przy pierwszym zam贸wieniu op艂aca si臋 nieco wi臋cej wzi膮膰, bo 10% rabatu od r臋ki otrzymujesz. Na 100% oryginalne zapachy, wi臋c tutaj bym si臋 niczym nie martwi艂. Jak szukasz normalnego miejsca do zakupu perfum to gor膮co polecam. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pola

Kto艣 tu si臋 艣mieje, 偶e o siedz膮 na kafe, a pachn膮 chanel.... Nie wiem co ma si臋 jedno do drugiego.... Dla mnie perfumy s膮 bardzo istotne. Mam wra偶liwy nos i zwyczajnie mnie to pasjonuje. I niestety, ale podej艣cie do zakupu perfum te偶 mam troch臋 bur偶uazyjne... Z regu艂y nie kupuj臋 w贸d toaletowych, bo s膮 dla mnie zwyczajnie za s艂abe. W perfumeriach twierdz膮, 偶e niekt贸re nawet wody toaletowe s膮 bardzo esencjonalne i tu ca艂a p贸艂ka m. in. Chanel Chance. Nie wiem, dla mnie to jakby chcie膰 si臋 upi膰 szybko, a wybiera膰 nisko procentowe alkohole. Je偶eli chodzi o nuty zapachowe, to nie znosz臋 cytrus贸w i og贸lnie nut owocowych. Lubi臋 ci臋偶sze zapachy typu Mugler - Angel, Alien - Essence Absolue (perfumy, kt贸re kupi艂am w Szwajcarii w 2013 roku a mam je do dzisiaj, s膮 tak mocne, 偶e nie spos贸b ich szybko zu偶y膰).聽 Aktualnie u偶ywam naprzemiennie Chanel聽mademoiselle聽i Chloe - takie typowo kwiatowe, wiosenne zapachy. Ale dosta艂am pr贸bk臋 Narciso Rodriquez i bardzo mi przypad艂y do gustu, wi臋c za tymi te偶 b臋d臋 si臋 rozgl膮da膰. Og贸lnie bardzo t臋sknie za Miss Dior - uwielbiam ten zapach! (ale cena聽 obecnie nie na moj膮 kiesze艅). Mi艂膮 niespodziank膮 okaza艂y si臋 kupione we W艂oszech perfumy Victorias Secret - Bombschell, jak je w膮cham to wracam wspomnieniami do W艂och. Mog臋 natomiast powiedzie膰, kt贸re zapachy by艂y wtop膮 w moim przypadku - Marc Jacobs - Decadence (dziwaczny zapach, ka偶dy czu艂 ode mnie co艣 innego od kokosa, po og贸rki... nie o taki efekt chodzi艂o). Estee Lauder - modern muse - perfumy si臋 zepsu艂y :) tak, to si臋 jak wida膰 zdarza, dodam, 偶e nie by艂y kupowane w Polsce. Troch臋 nie ufam polskim perfumeriom... S艂ysza艂am od wielu os贸b opinie, 偶e w perfumiarskich rozlewniach perfumy trafiaj膮 do r贸偶nych grup, jak 艂atwo si臋 domy艣le膰 grupy te s膮 dopasowane do odpowiednich pa艅stw i tak np. do Polski trafiaj膮 perfumy gorszego sortu. Nie mam poj臋cia ile jest w tym prawdy, z filmu dokumentalnego dowiedzia艂am si臋, 偶e 偶adna znana marka nie ryzykowa艂a by utrat膮 renomy stosuj膮c tego typu techniki, ale niestety, jestem w stanie uwierzy膰, 偶e tak si臋 robi, dlatego dro偶sze perfumy wol臋 kupi膰 za granic膮.聽

Udost臋pnij ten post