Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaczar13

TRAN!!! czy dajecie swoim dzieciom

Polecane posty

Napiszcie czy Wasze szkraby piją tran...ja swojemu synkowi zaczęłam wprowadzać zamiast witaminy D ma 17 miesięcy

Gość yfdgh
tran można wprowadzać dopiero od 2 roku życia

Gość pełnymi zdaniami
tran norweski mozna dawac po 3 miesiacu zycia z tego co mi wiadomo :P nie po 2 roku :) Ja daje wibowit rybki z tranem po 4 roku życia

Gość aks
tran islandzki firmy LYSI można dawać od urodzenia; ja daję swojemu dziecku, na szczęście go uwielbia (!!!), a ja się cieszę, bo od tego czasu nie wiemy co to choroby:)

Gość pełnymi zdaniami
a doczytałam nawet ze tran norweski mollers naturalny mozna podawac po 1 miesiacu. smakowe ciut później. Moje dzieci dostają chyba od 6 czy 7 miesiąca życia ale nie mogę powiedzieć zeby nie chorowały.

dawajcie dzieciom tran !!!! calo zime nie bedziecie chorowac mozliwe jedynie lekkie przeziebienia mam 5 l i mi rodzice kupuje i nie kupujcie im chemii bibovitow sritow... nie trucjciei ihhhh!!!! te normalnych w butelce kupujcie bez zadnych aromatow cytrynowych

Gość pełnymi zdaniami
girls kochanie i w tych naturalnych są ulepszacze i chemia bo inaczej by się nie utrzymał w butelce, musza byc konserwanty i zazwyczaj jes wzbogacany w dodatkowe witaminy. A to ze smakowe maja jeszcze dorzucony aromacik? myślę, że już nie zaszkodzi. Małe dzieci nie chętnie piją leki, przynajmniej nie wszystkie dzieci bo akurat moje to lekomaniaki, a kolorowe, zachęcająco wygladające lekarstwo przypominające słodycze trochę pomaga.