Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość onaaaaaxa3234

seksu nie ma ani spotkań

Polecane posty

Gość onaaaaaxa3234

nie mam pojęcia co się dzieje w moim związku . Oto najważniejsze informacje - jesteśmy ze sobą 3 lata - od roku psuło się coś miedzy nami, w sensie że kłóciliśmy się ze sobą bo przez wcześniejsze 2 lata to nie miało miejsca od 3 miesięcy znów sielanka - uprawiamy seks od ponad 2 lat jest nam ze sobą dobrze - jesteśmy o siebie zazdrośni z umiarem częściej to on przesadza - on wysoki brunet ( niczego mu nie brakuje ) ja blondynka ( nie jestem jakąś super laska ale zdaje sobie sprawę z swojej kobiecości z tego że podobam się innym i raczej jestem duszą towarzystwa) To tyle ogólnych informacji, sytuacja wygląda tak- przed feriami mój (powiedzmy K.) a więc K obiecywał mi szaleńczych imprez do rana wypadów do kina i tak dalej, odkąd zaczęły się ferie słyszę tylko o planach ze swoimi kolegami to jedzie na noc do kolegi to coś innego to pracuje to jest zajęty. Nigdy bym go o zdradę nie posądziła i to na pewno nie to, wiem że mogę mu zaufać, i będę go puszczać na różnego rodzaju wypady z kolegami - jesteśmy młodzi. Jak to podkreślam nie jesteśmy ze sobą 10 lat nie planujemy jeszcze przyszłości dzieci nie mamy więc dlaczego miałby nie wychodzić na noc i tak dalej wcześniej mi się zawsze tłumaczy i grzecznie pyta czy nie mam nic przeciwko. ja zawsze mowie że nie mam bo w sumie ja może też będę chciała wyrwać się z koleżankami ( nie mogę poświecić dużo czasu na imprezy przez te 2 tygodnie- muszę się uczyć) jednak gdy mu mowie ze chciałabym pojechać gdzieś z nim nie koniecznie sam na sam on mówi ze pod koniec następnego tygodnia i tak ciągle jeszcze w sobotę mówił ze pod koniec tego tygodnia pojedziemy we dwoje i że chce tego bo lubi spedzać ze mna dużo czasu już w tym tygodniu powiedział ze dzisiaj nie bo jedzie z kolegami gdzieś jutro musi nap[rawić auto a w czwartek jedzie do kolegi na noc, jak zwykle co piątek spotykamy sie w licznym gronie sobota to samo- nie tak wyobrażałam sobie te ferie często mówił mi ze teraz sie nie widzimy a na feriach odbijemy... nie wiem co mam robić czy mam odpuścić może zbyt naciskam?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować