Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vicha

facet i jego była wielka miłość

Polecane posty

Gość vicha

Czy możliwe jest, że facet zapomni o swojej byłej miłości? Jestem z chłopakiem, który z 4-5 lat był z dziewczyną, którą kochał jak szalony i był gotów zrobić dla niej wszystko. Na samym początku naszej znajomości powiedział mi o tym, ale jakoś nie widziałam w tym nic złego, bo większość przeżyła jakąś miłość. Ale teraz wydaje mi się, że on wcale o niej nie zapomniał. Gdy jesteśmy w miejscu, w którym często z nią bywał, wspomina ją, nie chciał ostatnio iść ze mną na spacer w miejsce, w które z tamtą często chodził. raz oglądaliśmy jakiś teledysk, w którym występowała laska, bardzo podobna do jego byłej, to kilka razy mowił, jak ona mu się podoba. Może to chore, ale naprawdę w takich chwilach czuję się, jak typowa "zapchaj dziura" bo nieszczęśliwej miłości...

Gość bhbhjbj
NIestety, ale taki facet nigdy nie bedzie w stanie "oddac ci sie" w 100%. Bedzie udawal, ze wszystko jest ok, ze mysli tylko o tobie, a myslami bedzie wracal do swojej wielkiej milosci...

Gość vicha
Jest tak, jak mówisz. Twierdzi, że to przeszlość, że teraz liczę się ja, ale i tak, co jakiś czas, pokazuje, ze nie zapomniał o tamtej. Dziś weszłam na konto tej dziewczyny, a tam wpis od mojego chłopaka: tylko Ty w moim sercu na zawsze Kochanie :( co prawda, sprzed 2 lat, wtedy się nie znaliśmy, ale mimo wszystko, poczułam ukłucie...

Gość nie zapomni
Marne szanse ze zapomni

Gość vicha
chaya, tak myślę, czy taki związek ma w ogole przyszłość, gdy jedno myśli o byłej miłości

Gość zapomnij mnie
mam podobną sytuację, czuję ze facet mnie kocha ale mimo wszystko tamta tkwi mu w glowie

Gość vicha
Czy jest tu jeszcze ktoś, kto tkwi w podobnym związku?

Gość trtrdtrdtdd
a dlaczego sie rozstali??? skoro tak sie kochali?

Gość vicha
To ona go zostawiła, stwierdziła, że z jej strony było to tylko zauroczenie. Takie wytłumaczenie mu podała i nie byli ze sobą bardzo długo, tylko pól roku

Gość *on*
trochę to przykre, czytać o tak pustym facecie :( ale z drugiej strony to może lepiej dla normalnych facetów :P

Gość trtrdtrdtdd
estem z chłopakiem, który z 4-5 lat był z dziewczyną to 5 lat czy pół roku?? :O:O

Gość vicha
Mała poprawka do mojego pierwszego wpisu - byli ze sobą z 4-5 lat temu, a ich związek trwal 6 m-cy

Gość eopqow932
on ją kocha, przykro mi, faceci tak mają że szybko znajdują sobie następną żeby nie pokazać jak im żal ,jak nie jesteś do niej podobna to daj sobie spokój z nim

Gość vicha
Tak szybko mnie nie znalazł, bo poznaliśmy się jakię 4 lata po ich rozstaniu, w międzyczasie były jakieś inne. No i niestety, wizualnie nie jestem do niej ani trochę podobne. Raz zapytałam, czy jakby ona chciala do niego wrocić, to co by zrobił. Odpowiedzial, że ona ma już męża, wiec nie wróci ;(

Gość eopqow932
każdy ma swój ideał

Gość eopqow932
jakby nie miała męża i chciała z nim, to myślę żeby odszedł do niej

Gość vicha
Też mu to powiedziałam, wtedy się zawahał, ale odpowiedział, że po tym, co jak go potraktowała, już by nie wrócił. I od razu zaczął odkręcać temat, że to ja jestem najważniejsza, że jestem zazdrosna o coś, co było i zawracam sobie glowe głupotami

Gość *on*
jeśli jest delikatny i dobrze zarabia to idealny kandydat na męża :D bo on Ciebie nigdy nie puści kantem :P a Ty z czasem znajdziesz sobie kogoś na boku :classic_cool: dyskretnego, nie pleciugę i będzie cacy :O

Gość vicha
On - a skąd pewność, że nie puści kantem. Przecież tak mu się podobają dziewczyny podobne do tamtej, więc w końcu może trafić na drugą, o ile ona mu tak utkwiła w pamięci jak ja sądzę

Gość eopqow932
nie słuchaj go, facet jest dwulicowy, nie wie czego chce, jak trafi się laska w bardziej jego typie to na pewno będzie miał dylemat, chce żebyś była mu wierna a sam nie jest bo myśli o innej. Egoista i hipokryta który nie wie czego chce

vicha Wiem jak się czujesz, bo miałem analogiczną sytuację z panną:| Na jednym z wieczornych spacerów rozmawialiśmy, a ona do mine z tekstem " z moim byłym chlopakiem wybraliśmy sobie jedną gwiazdę na niebie, która miała nas zawsze łączyć"... I szuka tej gwiazdy i dalej opowiada o swoim bylym... Dzień później się rozstaliśmy. Powiedziała, że wyjeżdza do rodziny na pare dni a przypadkiem spotkałem ją jak obsciskiwała się z jakims facetem...:D Najlepeij z nim porozmawiaj o tej sytuacji no i miej sie na bacznosci:P Bo faceci to swinie:D:D:D

Gość slonecznydzienlatak
Jakie to przykre. Był z nią chwilę, zaledwie kilka miesięcy, nie jest od 5 lat i nadal ja kocha. Jak ja to doskonale rozumiem, sama jestem z kimś, nocami marzę o byłym a którym spędziłam 4 najcudowniejsze miesiące w moim życiu. Od dawna ze sobą nie jesteśmy, miałam kilku facetów od tamtej pory, nie potrafię wymazać go z mojej głowy. Chciałabym, bo to niesamowicie boli, świadomość, że nie ważne z kim by się nie było, jak cudowny człowiek by mnie mnie pokochał, ja nie będę szczęśliwa to jego wciąż mam w sercu. Dziś jestem zupełnie inną osobą, ale uczucie nie słabnie.

Gość vicha
eopqow932 - z jednej strony myślę tak jak Ty, ze w koncu znajdzie jakąś podobną do tamtej i ja pojdę w odstawkę. Ale z drugiej, te jego zapewnienia, że to przeszłość i się nie liczy. No i nie bylby ze mną ponad rok, żebym mu się nie podobała i jego najlepszy argument- że walczył o mnie tyle, kiedy na początku znajomości, nie chciałam z nim być i zerwalam kontakt. Przez takie coś mam tylko mętlik

Gość *on*
nie będę tu robił wykładu z psychologii :O musisz ustalić swoje priorytety 🖐️ dzięki za szczerość zgadzam się facet jest egoistą i jest prosty ... bo taki ma być facet każdy inny jest dwulicowy :P i tu zaczyna się problem :D

Gość vicha
slonecznydzienlatak, a kochasz faceta, z ktorym aktualnie jesteś? Dobrze Ci z nim jest?

Gość eopqow932
Nie będę ci nic radzić, nie jestem specem ,sama nie jestem z moją miłością, tylko z facetem któremu ja się podobam. Życie kobiet jest do dupy. Powiem ci że nie ma dnia żebym o nim nie myślała, masturbuję się i myślę o nim i dochodzę w 3 sekundy. Kocham mojego faceta ale jest to miłość odbiegająca od ideału.

Gość slonecznydzienlatak
Bardzo go szanuję, cenię w nim wiele cech. Wiem, że mnie kocha. Jest mi z nim dobrze. Jestem z nim bo pomimo tęsknoty za tamtym, jestem człowiekiem potrzebuję bliskości, czułości, wsparcia. Ciągle też mam nadzieję, że będąc z kimś zapomnę o tamtym, bardzo tego pragnę. To uczucie mnie wypala.

Gość vicha
Dziękuje wam za odpowiedzi. Co do szczerych rozmów, to było już ich kilka i zawsze podawał te argumenty, o ktorych pisałam wyżej. No nic, pozostaje mi tylko albo pogodzenie się z tym, że mnie nigdy nie pokocha, tak jak tamtą dziewczynę, albo zakończenie wszystkiego

Gość slonecznydzienlatak
Przyznam, że mam poczucie winy w stosunku do mojego obecnego partnera. Kiedy budzę się obok niego rano, prosto w oczy kłamie mówiąc, że go kocham. Kiedy się kochamy myślę o byłym, kiedy pijemy rano kawę, łapie się na tym, że wyobrażam sobie, że to tamten przy mnie siedzi.