Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony........

Umówiłem się z kobietą z sympatii... przyszedł paszczur

Polecane posty

Gość gość
jeśli już spotkałem to mogłeś skorzystać i wykorzystać ją od tyłu na pieska tak aby nie oglądać twarzy. Może tyłeczek miała chociaż fajny?

Gość prokor
Dlatego ja nie oceniam dziewczyn po zdjęciach na takich portalach, bo po co mam się nastawiać na taki i taki wygląd, a później okaże się, że wygląda inaczej? Zwłaszcza, że wygląd tak naprawdę nie jest najważniejszy. Dla mnie bardziej liczy się charakter, osobowość, poczucie humoru, jak mi się z nią rozmawia... A wygląd? OK, też na pewno jest istotny, ale to nie jest dla mnie wystarczający powód, żeby rozpocząć kontakt z jakąś dziewczyną przez internet. Na mydwoje często nawiązywałem kontakt z dziewczynami, które nawet nie miały zdjęcia, ale były w dużym stopniu dopasowane do mnie, mieliśmy dużo wspólnego, dużo punktów dopasowania, co było dla mnie ważniejsze niż zdjęcie. A jak już ze sobą rozmawialiśmy i dziewczyny udostępniały mi swoje zdjęcia, to i tak nie tym się kierowałem przy podejmowaniu decyzji czy się umówić na spotkanie czy nie, tylko przede wszystkim tym, jak mi się z nią rozmawiało, czy nadawaliśmy na tych samych falach, dla mnie to jest bardzo ważne i znaczące na początku znajomości.

Gość gość
qo

Gość gość
Hehehe oczywiście na sympatii to same przystojni , wysportowani modele, z pasjami, błyskotliwi, z poczuciem humoru. W dodatku biedni i pokrzywdzeni misie bo same pasztety im się trafiają :D

Gość gość
Kobiety trzeba zmuszac do anala gl

Gość gość
facet nie musi byc piekny ale musi sie podobac

Gość gość
ja lepiej wygladam na zywo niz na zdjeciu