Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grdrfgrgrv

Kuźwa jestem na diecie a dziś tyle zjadłam:((

Polecane posty

Gość grdrfgrgrv

Kawa ze słodzikiem i mlekiem mniej niż 0,3% tłuszczu Dwa chlebki wasa i pół szklanki jogurtu pitnego light jabłko Mizerie z kefirem jedno ciastko z czekoladą i z łyżkę kartofli :((

Gość co ma bak sie meczyc w
zajebista dieta z czekolada i kartoflami :P

Gość grdrfgrgrv
no właśnie nie jem tego,tzn nie powinnam i nie jadłam,a dziś zjadłam i wkurwiona jestem

Gość bo wiesz jak to jest
>zaj**ista dieta z czekolada i kartoflami Widać że niewiele wiesz tak naprawdę o odchudzaniu i o tym co tuczy. Ziemniaki, bez tłuszczu i sosu, sa ok na diecie. Oczywiscie w odpowiednich ilościach...

Gość grdrfgrgrv
ja tylko tak z dwa widelce po dziecku dojadłam bo już mi kusiło strasznie :/

Gość grdrfgrgrv
a te ciastko sprawdzałam ma 70kcal ;/

Gość tuturuuutuuu
nie lepiej ćwiczyć??? niż się głodzić?????

Gość grdrfgrgrv
ćwiczę pół godziny dziennie

Gość rany julek !!!!!!!!!!!!!!
zjadlas tyle, bo mialas chcice. mialas chcice, bo zamiast sie racjonalnie zdrowo odzywiac, jesz bezsensowne buble light, ktore nie sa nawet naturalnym jedzeniem i rozregulowujesz procesy trawienne glupim slodzikiem. jedz normalnie! jajka, chudy nabial (naturalnie chudy, nie odtluszczony), ryby, jak nawiecej warzyw i wowocow. wtedy bedziesz miala energie! na cwiczenia, na zycie, a nie glod i frustracja, a potem wpierdzielanie smieci jakie opisujesz, np. ciastko. kto normalny tknie taki sztuczny syf?

Gość Mlody Abdullah Choemini
rany julek !!!!!!!!!!!!!! Cholernie dobrze powiedziane. Autorko wpierdalasz produkty "light" ,ktore sa gowno warte. Gdybys jadla zdrowo , to nie myslalabys nawet o ciasteczkach. Ja przed chwila zjadlem piers z kurczaka z makaronem i nie teksnie za slodyczami:)

Gość grdrfgrgrv
aaa ja też osatatnio jadłam sobie pierś z kurczaka z warzywami i nie miałam ochoty na żadne słodycze,ale dziś przyszedł taki dzień kryzysowi i bardzo chciałam słodkiego no i dupa zjadłam:P rany julek mam rozumieć,że ty w ogóle nie jesz żadnych słodyczy? jak byłam młodsza wpierdzielałam co się pod rękę nawinęło i zawsze waga wahała sie +/- 2kg,a po ciąży to masakra :( bardzo dużo przytyłam,ale też wpierdzielałam bele co i waga nie rosła,a stała w miejscu tak jak zawsze

Gość ja jestem a co
przerzuc sie na Dukana to schudniesz i nie bedziesz chodzila glodna

Gość rany julek !!!!!!!!!!!!!!
autorko, ja okazjonalnie jem slodyczne, ale nie jakies sztuczne ciastka, batony, maczne rzeczy. jadam np. czekoladki czasem, bo jedna mala naturalna czekoladka nie zaszkodzi. z raz na tydzien, gora dwa, mala porcja naturalnych lodow. dla mnie slodycza jest jogurt naturalny z nieslodzonym musli i dodaje tylko troche miodu albo dzemu. tez jak bylam mloda, teraz mi juz niedaleko do 40, jadlam co popadlo i bylam chuda. po 30 zaczelo sie to zmieniac i zauwazylam, ze nie ma juz jedzenia co popadnie. no i dobrze, bo co popadnie jest z reguly niezdrowe. teraz staram sie jesc tresciwe, naturalne produkty, duzo bialka, malo weglowodanow, zadnych przetworzonych swinstw i sztucznych produktow light. a okazjonalnie jakas slodycz nie zaszkodzi, lecz ogolnie najlepiej slodyczy w ogole nie miec w domu ;)

Gość gość
Vasa? Ciastko? Jogurt pitny light? Przestan sie kochana oszukiwac. Przedewszystkim regularnosc posilkow! Jedz 5 posilkow dziennie co 3 godziny. Rano np. Ciemny chleb z wedlina drobiowa i pomidorem. 2sniadanie jogurt naturalny z miodem I ulubionym owocem. Na obiad piers z kurczaka lub gotowany filet z lososia z kasza jeczmienna ...jest tyle super opcji. Po miesiacu sama sie przekonasz! Nie katuj sie produktami light bo sa napchane slodzikami. Pij wode w miare mozliwosci jak najwiecej I powodzenia!