Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonaaaaaaaaaaaaaaa

Ależ dostałam świetny "prezent: na walentynki :(

Polecane posty

Wczoraj spotkałam się z moim chłopakiem,bo wiadomo walentynki były i od niego pojechaliśmy coś zjeść i ja prowadziłam bo też mam prawko :),a on w tym czasie wyciągną telefon i coś robił.No i gdy dojechaliśmy na miejsce,daje mi ten telefon i mówi "masz kochanie to walentynka dla ciebie"-a na telefonie serduszko z jednej z jego idiotycznych gier na telefonie (plansza z gry,takich klocków co spadają w dół). No masakra jakaś :( czegoś takiego jeszcze w życiu nie dostałam,a gnojek ma 24 lata :( Dobrze że za kolację chociaż zapłacił.

Gość 100% cukru w cukrze
:D dobre

Gość tuturuuutuuu
:P mój mąż w prezencie pokazał mi tajemne miejsce, którego nie widziałam taki park skryty w centrum miasta pomiędzy kamienicami, niedaleko jego pracy ptaszki tam śpiewały, było cicho i romantycznie :) później poszlismy na kolacje i na koncert nie musial mi dawac RZECZY abym była zadowolona

tuturuuutuuu No ten mój jak widać do romantyków nie należy :(

Gość ale macie problemy
zycia jeszcze nie znacie smarkule :) ja w walentynki sie rozwiodlam - romantyczne co? hehehe

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
zniesmaczonaaaaaaaaaaaaaaa i to cię tak zbulwersowało? Biedny chłopak starał się, a ty co? Może chciał coś miłego dla ciebie zrobić, niespodziewanego. Widocznie straszna materialistka z ciebie. :/

Gość jadźka z siłowni
wiesz dobrze że pamiętał no i że ma telefon :D:D:D:D:D:D:D myślałam czytając że stojącego fiuta z kartką walentynkową sfotografował:P

Gość wielkiUK
hahahahah

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx No rzeczywiście się starał,grając w gierkę w którą co dziennie na piernicza kiedy tylko może,też mi świetna niespodzianka. I nie wymagałam jakiegoś prezentu nie wiem jakiego,ale chciałam dostać coś fajnego,oryginalnego i mogłoby być nawet za 5zł bo to nieważne,ale takie coś.przecież ja nie mam 12 lat :(

Gość Ty mowisz powaznie
?????? wiekszosc kobiet marzy o takich romantycznych prezentach!!! serduszko szminka na lustrze np moj mi zwinal recznik w rulon i ulozyl z niego serce w wannie najwspanialszy prezent, pierscionek z apartu i kolacja byla daleko w tyle :) nie znasz zycia moja droga!

jadźka z siłowni A kto nie pamięta o walentynkach??Przecież teraz to się nie da zapomnieć bo wszędzie jest głośno z okazji tego święta,więc on pewnie zapomniał i dla tego nic nie miał,a do lokalu nie było problemu pójść-to nie było nic zaplanowanego z jego strony :(

Ty mowisz powaznie No rzeczywiście bardzo romantyczne,nie ma co :( Siedział i grał w tą gierkę z 15 minut nic nie odzywając się do mnie podczas jazdy,a ja go jeszcze wiozłam.

Gość smile :)
a ja dostalam slodkiego malutkiego malego misia , takie to smieszne ale bardzo mile po 6 latach malzenstwa dostac cos takiego od 33 letniego meza :D no ale misiek juz skonfiskowany przez nasza pocieche

Gość Ty mowisz powaznie
no powaznie mowie, wszystko mamy dom, samochod, kochanego synka po pewnym czasie takie rzeczy bardziej ciesza niz te wszystkie prezenty.. bo wtedy wiadomo, ze komus zalezy, a zeby w tetrisie ulozyc serduszko tez sie trzeba troche nagimnastykowac, ja mojego meza 6 lat ( 3 zwiazku) uczylam romantycznosci dopiero teraz dziala.. wiesz no szkoda, ze nie dostalas nic innego :) ale takie cos tez sie liczy, gorzej ma moja kolezanka ona kupila mezowi prezent a on jej pow. ze walentynki to swieto dla debili i nic jej nie dal nawet jej nie pocalowal

Gość jadźka z siłowni
autorko wybrałaś taki typ faceta,przecież nie gra na tej komórce od wczoraj :P musicie stawiać wyżej poprzeczkę w związkach a nie że chłop to już ok byle jaki ale jest sama jesteś winna temu że tak się czujesz,przykre to ale to prawda:)

Ej no już sama teraz nie wiem,może jednak nie powinnam go tak oceniać,ale chodzi mi też o to że on widać że się nie przygotował na te święto,zabrał mnie to lokalu gdzie byłam tysiąc razy i dał tą "laurkę". To jak powinnam niby zareagować na taki "upominek"??

Gość taka normalna dziewczyna
zniesmaczonaaaaaaaaaaaaaaa a Ty co mu dałaś?

taka normalna dziewczyna Przygotowałam mu coś wyjątkowego i specjalnie przygotowano na ten dzień :)

Gość co za baba z ciebie...
"I nie wymagałam jakiegoś prezentu nie wiem jakiego,ale chciałam dostać coś fajnego,oryginalnego i mogłoby być nawet za 5zł bo to nieważne" To w koncu wazne, czy nie?? Oryginalne bylo i fajne dla niektorych tez. Staral sie. Lepiej by Ci bylo jakby kupil pierscionek na bazarze za 5zl, ktorych wspomnialas? Co Ty niby chcialas za te 5zl dostac? Gume?

Gość co za baba z ciebie...
i co z tego, ze bylas w tym lokalu duzo razy (bo tysic to pewnie mala przesada jednak, co? ). Przyzwyczajaj sie kobito do rutyny, bo ja Ci dlugich zwiazkow nie wroze, jak Ci przeszkadza chodzenie do jednego lokalu wiele razy :D

wlasnie tob ylo romantyczne! a co wolalas dostac oklepany prezent misia np? łeee a to bylo oryginalne, ja bym byla zaskocznona ze takie fajny pomysl i chcialo mu sie serduszko ulozyc :D moj mi kiedys na paincie namalowal kwiatki i napisal zyczenia itd na dzien kobiet i wyslal mmsem hehe takie slodkie to bylo, ze wlasnoreczne jak malego dziecka :D

Gość Aj tam walentynki
Ja szczerze nie spedzilam tego dnia z moim narzeczonym dzieli nas obecnie 900 km.Wystarczyło ze spedzilam z nim wekeend przed walentynkami oczywiscie dałam mu upominek na te swieto choc go nie obchodzimy ale dałam mu cos pozytecznego co chcial sobie kupic czyli dostał perfum.Z racji tego ze on pracuje od rana do wieczora i nie ma głowy teraz na karku by latac po sklepach ja nic nie dostalam i nie jestem zła wystaczy ze wiem ze on mnie kocha to jest najcudowniejszy prezent jaki w zyciu od kogosc dostałam czyli własnie MIŁOSC

Gość do Aj tam walentynki
wiesz nie chce Cie mrtwic, ale jeśli on Ci nie kupił preentu na Walentynki i nie spędziliście tego dnia razem to tylko dlatego ze w walrentynki dymał jaką inną laskę

Gość aaaaaaaaaaaartgh
swieta racja:)

Gość ciurciurek
moj dal mi pieknego misia.a na drugi dzien jego corka z porzedniego zwiazku wygadala sie ze to ona poszla mi tego misia kupic bo on nie mial czasu.dodam ze kupila go dokladnie w walentynki,a on sam wczesniej mial bardzo duzo czasu by cos kupic.

Gość ciurciurek
nie wazne co sie dostaje.wazne czy od serca,z milosci i zaangazowania.nawet gdybysmy razem gdzies pojechali,wiedzialabym ze o mnie mysli,a tak wiedzialam ze nawet w walentynki nie ma dla mnie czasu.