Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiunia

Co myślicie o związku z niższym i niepełnosprawnym mężczyzną?

Polecane posty

Gość Kasiunia

A wiec poznałam niedawno super faceta. Miły, romantyczny, uczuciowy. Poznałm go przez neta, mimo, że jesteśmy z jednej miejscowości, ale nigdy nie rozmawialiśmy tak w realu. No i tak z wyglądu no spoko jest, ale...no właśnie jest jakieś ale. Ja mam 173cm wzrostu a on 168. Wcześniej mój chłopak miał 192cm. I teraz dziwnie, że on jest niski. Ostatnio naprawdę go strasznie polubiłam i stwierdzilismy, że spróbujemy być razem. On ma jeszcze chorą rękę. Prawą. Od urodzenia cierpi na niedowład prawej dłoni. Jak by nie było zalicza sie do osób niepełnosprawnych. Nie wiem co robić, bo z jednej strony chce być z nim, ale sie boję:( Pomóżcie prosze...

Teraz napisz ile masz lat. Bo albo jesteś zdesperowaną po 30tce, albo małolatą dla której takie coś stanowi problem. Dla mnie najwazniejze byłoby czy mnie sznauje i jakim jest człowiekiem, reszta nie miałaby znaczenia. Byłabym z nim i nie obchodziłoby mnie co inni będą gadać. Będą musieli zaakceptować innego wyjścia nie mają. Jeśli masz dylemat zostaw Go, bo chłopak narobi sobie nadziei i będzie cierpiał podówjnie. Jesli wzrost i niedowład ręki aż tak Cię razi...to jestes bardzo niedojrzała.

prawik nie uogólniaj ok???? ja wiem co jest dla mnie wazne i nie udawaj ze wiesz to lepiej ode mnie ..... niepełnosprawnosc mi nie przeszkadza i kilka cm mniej tez nie to takie dziwne??? Lepiej jakby był chamem zamiast mnie szanować??? tyle ze jest wysoki i sprawny to wystarczy??? Lecz sie na głowe :o

Facet moze byc wartościowym i dobrym czlowiekiem. Nie warto go skreslac z powodu wzrostu lub niedowladu ręki, przeciez teraz niepelnosprawni pracuja, prowadza normalne zycie. Oczywiscie nie rób nic wbrew sobie lub z litości.

Gość ni z gruchy ni z pietruchy..
Niedowlad reki i sie przejmujesz.... ja juz myslalam ze cos powaznego a Ty z takiej bzdety robisz afere Tom cruise nawet mniejszy od Twojego wybranka a wielbia go miliony, nie mowiac o Napoleonie za ktorego te miliony szly ginac ;)

Gość Generał Libido
Dlaczego kaleki mają takie powodzenie?!

Gość niedowład ręki
to zależy którą ręką wali sobie konia? :o 🖐️

Gość mam2345678675456767656
mam akutalnie juz narzeczonego, jest 6 cm ode mnie nizszy. I co z tego. kocham go i tyle :) takze mozna miec nizszego faceta. nie wiem o co to cale halo.